Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskutant nr 1

Co sądzicie o ludziach wyznających sobie miłość na forach internetowych

Polecane posty

Gość dyskutant nr 1

po 2 tygodniach znajomości ograniczonych tylko do rozmów na forum? Zapraszam do dyskusji:)

Gość dyskutant nr 1
poza tym kocham Romana Giertycha

niech sobie żyją marzeniami...........zostawcie Titanica :).........zawsze jest dobra okazja, by powiedziec sobie \"kocham Cię \":)

Gość ale wy jestescie nie poważni
traktujecie to jakby niewiadomo co sie stało, przecież widać w tym wszystkim odrobine zabawy i to jest najważniejsze

Gość dyskutant nr 1
Ja tylko obserwuje i komentuje. To niepoważne, a stanie sie tragiczne, jak sie okaże że dla jednej osoby to tylko zabawa, a druga sie zaangażowała naprawde.

Gość ale wy jestescie nie poważni
oni jakoś sobie z tego tragedi nie robią, więc po jaka cholere Ty sie tym przejmujesz????

Gość bez nicka dzisiaj
Skąd ja to znam ?????

Gość najwyrazniej jakaś zazdrośnica
robi na nich nagonke, z tego co wiem i tak jakoś sie tym nie przejmą wiec się nie produkuj

Gość dyskutant nr 1
O co mam być zazdrosna? O wirtualną miłość i zabawy niczym 13-latków? Odkąd skomentowanie czegoś na kafe to taka zbrodnia.:o

Gość dyskutant nr 1
Śmieszy mnie sama idea - kochamy sie na publicznym forum, zamiast przejść na priva, spróbować zorganizować jakieś spotkanie lub chociaż rozmowe telefoniczną. Taka forma nie ma sensu i jest po prostu śmieszna. Nie wiem jak ona, ale on jest chyba po 30-tce.Stary a głupi.

Gość tylko sie nie uduś ze śmiechu
pacanie to co robią prywatnie droga pocztową, nijak się ma do tego co nam tu przedstawiaja i ciesza sie pozniej z takich baranow jak WY HAHAHAHA

Gość dyskutant nr 1
Sluchaj dziewczynko. albo chłopaczku, czyli skoczku albo nowy. Ja byłam grzeczna i miła, wyrażałam tylko swoja opinię, wiec zamknij dzioba, zanim ci wpadnie mucha, albo coś gorszego flustracie.🖐️

Gość lirka
Słuchaj, dzieweczko! - Ona nie słucha - To dzień biały! to miasteczko! Przy tobie nie ma żywego ducha. Co tam wkoło siebie chwytasz? Kogo wołasz, z kim się witasz? - Ona nie słucha. -

i tak podtrzymuje to co wyżej, dodam że jesteś zaje biście naiwna. ale może idz i czekaj w pogotowiu, może spadna Ci jakieś ochłapy bo widze ze do tego dążysz hAHAHAHA

skoczek też w wyjątkowo łagodny sposób sie z Toba obszedł, wiec lepiej nie pyskuj, bo jeszcze moze Ci sie oberwać

Gość dyskutant nr 1
Chłopaku, teraz to raczysz żartować:D Probujesz mnie straszyć? No to teraz już komedia, a nie tragedia z tego wszystkiego:D Bede pisać, co mi sie podoba, ponieważ wy piszecie to w publicznym miejscu i każdy to może przeczytać i skomentować. I tak sie nie denerwuj, bo wyłysiejesz za wczesnie.

Gość dyskutant nr 1
mam fiksacje analne

Gość dyskutant nr 1
Znowu sobie żartujesz. Niestety żadna postronna pomarancza az tak by sie nie przejeła moją opinią...tylko zainteresowani, to zrozumiałe.

Gość dyskutant nr 1
powinniscie sie tym przejac i rozpoczac ze mna dyskusje. pamietajcie ze najwazniejsza jest rozmowa. tylko tak mozna dojsc do porozumienia. Ja gdy jeszce kilka lat temu nie moglem dogadac sie z ojce. On ciagle kazal mi robic loda po analnym patorszeniu mojego odbytu... ja wolalem to robic przed bo tak czulem niesmak... Porozmawialem z nim szczerze i jakos sie udalo. DO dzis jest nam wspaniale. rozmowa i jeszcze raz rozmowa. zapraszam do dyskusji

Swoimi wypowiedziami jeszcze bardziej się pogrążasz. Mnie naprawdę wali Twoja opinia i chyba Ty bardziej to przeżywasz. Widzisz żeby nie jej topik mógłbyś sobie komentować ludzi, którzy srają sobie do ryja z zapytaniem czy to higieniczne. :O

Gość dyskutant nr 1
lubie sobie srac do ryja:)

Gość orgazm jest jeden
idźcie na świeże powietrze :) maluczcy zawistni zazdrośnicy :)

Gość dyskutant nr 1
Niestety rozczaruje Cie, niczego nie przeżywam. Zainspirował mnie wasz topik więc załozyłam temat, ot co! Natomiat widzę, że ciebie to boli, bo dyskutujesz ze mną, chociaż ja już wszystko powiedziałam w pierwszych trzech bodajże postach. Żegnam więc i życze braku-rozczarowania 🖐️

a może bardziej chodziło Ci- zajmij się lepiej mną, ona Cie skrzywdzi a przy mnie nie będiesz sie czuł rozczarowany bo dam Ci wszystko

Gość zauważ że jest o wile więcej
osób zainteresowanych ich tematem, np ja

Gość orgazm jest jeden
no dobra dziewczyny czas się przyznać :D:D lecicie na tego gościa i zazdrościcie tej lasce :):)