Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskutant nr 1

Co sądzicie o ludziach wyznających sobie miłość na forach internetowych

Polecane posty

Gość zauważ że jest o wile więcej
ja mówie bez bicia, chciałabym

Gość dyskutant nr 1
tylko sie nie uduś - masz paranoje, jesteś strasznie zazdrosna o swą wirtualna milość, inaczej tego sie nie da skomentować. Dla Twojej wiadomości, choć nikt mnie nie prosił - mam męża i dziecko, nie myśle o romansie, tym bardziej wirtualnym, więc prosze, jak chcesz mnie złośliwie skontrować za wyrażenie po prostu OPINII to rób to inaczej 🖐️

Gość tylko sie nie uduś ze śmiechu
powiem Ci tylko tyle, że też bym chciała być na jej miejscu, tylko że ja się potrafie przyznać do tego, a ty miernoto zakładasz topiki. co chciałaś tym zyskać powiedz mi?

Gość ale wy jestescie nie poważni
gość ma klase wiec sie nie dziwie że prawie każda sika jak widzi jego nik

Gość ............................lu
Kocham Was Wszystkich I co myslicie o tym wyznaniu miłosci

Gość do dyskutant 1
skoro masz meza i dziecko, to musisz być wyjątkowo znudzona i pewnie pragniesz skoku w bok, stad ten temat . Dlaczego Oni potrafia zachowac dystans, pomimo że to własnie cala sprawa ich dotyczy- a Ty jako niezainteresowana, zupełnie przypadkowa osoba tak sie podniecasz no wytlumacz prosze

Gość dyskutant nr 1
Nie rozumiem, czemu mnie obrażasz? Brak zasobów słownictwa? Załozyłam topik, by poczytać zdanie innych osób i wyrazić swoje. Zostało już wyrażone, wiec przypominam - pisanie 'kocham cie' co kila postów do obcej osoby przez dwoje dorosłych ludzi i wspadanie w tumult zazdrości, jak tylko ktoś napisze coś niepochlebnego, zgłaszanie na śmietnik negatywnych wypowiedzi - uważam to za niepoważne i dziecinne. Na razie.

Gość dyskutant nr 1
Ja sie podniecam w zupełnie inny sposób. Teraz po prostu Wam spokojnie odpisuje. Nie jestem znudzona, jestem zakochana po 5 latach małżestwa i 8 znajomości w moim mężu, nie zaminiłabym go na nikogo innego. Szkoda, że tylko znudzone żony mogą coś tu skrytykować.

Gość tylko sie nie uduś ze śmiechu
wiec wszyscy wyrazili swoje myśli mozna tematełłe zamknąć. I tak myśle że na niego lecisz!!!pewnie masz za męża jakiegoś prostaka, stad ta żadza pewnej odmiany

Gość czekaj tylko lagi zeby
ciebie krytyka nie dopadła

Gość dyskutant nr 1
Obrażasz mnie znowu, a nawet gorzej, bo najbliższą mi osobę, mimo że ja nikogo nie obraziłam, może po za stwierdzeniem stary a głupi, ale cóż, taki urok kafeterii. Do widzienia.

Gość hehehehe ta jasne
wszyscy wiemy że lagi pod pomarańczka wypisuje glupoty i to prawdopodobnie Ty siedziałas z tym słownikiem w łapie i czekałas...czekałas cierpliwie na jakiś bład. Oni potrafia zachowac zdrowy dystans, a słowo kocham to tak tylko pewnie pisza pieszczotliwie, czemu sie dopatrujesz czegos czego nie ma? czy ktoras ze stron cierpi przez to?niewydaje mi sie

Gość no właśnie czemu
nie moga sobie pisać że sie kochają

Gość nawet gdyby sie nie
kochali na serio, to komu to przeszkadza?mi nie. lubie sobie ich czytac i bede dalej to robic.mam nadzieje ze nie skoncza pisac bo to jedyna wartosciowa zecz na tym durnym forum.

Gość to tylko takie pisanie
glupich bab ktore sienajwyrazniej przejely

Gość lagi i mniami kocham was

Gość ja tylko chciałam powiedzieć
że popieram Nowego i skoczka, jakoś tak ich polubiłam od samego początku