Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipus

moja kobieta jest w 5 miesiący ciązy a ja do niej czuje wstręt

Polecane posty

Gość filipus

sorry, może zabrzmi to okrutnie, ale odkąd anka zaczeła tyć, miewać humory, gadać ciągle o dziecku -ja mam dość.

oj, to przykre.....jej na pewno tez nie jest z tym dobrze nie masz pojecia ja kobieta wciazy przzywa kazdy kilogram,ale powinienes zdac sobie sprawe ztego ze przeciez taka kolej rozrasta sie jej ciało robiac mijsce dla waszego maluszka .Jak takie 3,5 kilo ma przyjsc na swiat to tzreba dac mu szanse i troche miejsca a to wiaze sie ztym ze Twoja kobieta bedzie troszke tyła .Moze powinienes troche poczytac? Moze bardziej bys zrozumial czemu tak wyglada i ze potrzebuje Twojego wsparcia ,a poz tym niektóre pary ponoć tak mają i nie moga lub nie chca wspołzyc ale jest wiele innych sposobów na okazywanie sobie miłosci i szacunku.Pozdrawiam.

(nie)Mój Drogi Zazwyczaj bywa tak, że kobieta w ciąży miewa humory (hormony) , tyje (również hormony) oraz gada tylko o Dziecku (instynkt macierzyński). Piszesz, że się tym brzydzisz - ja radzę Ci byś w każdej chwili zwątpienia pomyślał o tym, że w łonie Twojej Kobiety rozwija się Wasze Dziecko. Pewnie to nie pomoże, ale jestem pewna, że gdy ujrzysz po porodzie tę Maleńką Istotkę - część Ciebie - wszystkie te \"obrzydzenia\" miną bezpowrotnie. Niestety - ciało Kobiety ciężarnej oraz Jej zachowanie ieco się zmnienia podczas ciąży - to normalne i stanowi grunt do wzrastania i rozwoju Dziecka - tak więc - jeśli potrafisz - przyjmij Waszą ciążę ze wszelkimi jej konsekwencjami.......nie będziesz żałował - gwarantuję:)