Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu mi to robi

Dlaczego kobieta probuje mnie oklamac ?

Polecane posty

Gość czemu mi to robi

Zobaczylem ze ma celulit, powidzialem ze by mogla nad tym popracowac...a ona mi mowi ze kazda dziewczyna ma !!! Hola hola nie kazda bo moja byla akurat nie miala... Jak jej sie nie chce cwiczyc to niech powie a nie probuje mnie klamac. Moze jeszcze potem mi powie ze kazda kobieta po 25 roku tyje i ze nie mam nic do powiedzenia...

Gość sexy back
jak Ci zle to wracaj do byłej bez cellulitu

burak jesteś :O mojej przyjaciolce tez tak facet powiedzial i jeszcze porownaj ja do swojej matki:O co z wami??????????

a Tobie chce sie cwiczyć? myślisz ze tak latwo pozbyc sie celulitu? poprostu ma taka budowe, sklonnosci do celulitu i nicna to nie poradzi!!! trocghe wysportuje cialo, a jak nie bedzuie m9ala czasu to celulit i tak wroc!~!! zgadzam sie ze kazda laska ma- wiekszy lub mniejszy ale ma.... mam kolezanke ktora przy 1,60 m ma 42 kg i grom celulitu!

Gość sexy back
znam taka sytuacje, ze facet przygadywał dziewczynie w zwizku z jej wagą, dodam ze nie była gruba, i co? poł roku i anoreksja...

Gość prawdziwych facetów
już nie ma, same cioty zostały :(

no nie zgodzę się, bo nie kazda ma :) ale to nie znaczy, ze facet takie teksty moze rzucac......:O

Gość a mnie moj mezczyzna
powiedzial ze kocha mnie taka jaka jestem (a mam ta cholrena pomaranczowa skorke) i ze nie wyobraza sobie ze mialabym byc taka idealna... Po prostu czlowieku trzeba kochac!!! :O

Gość czemu to robi
Ja jej tylko pwoeidzialem ze mogla by pocwiczyc, nie musi na mnie sie zaraz rzucac i probowac oklamac.... nie chce sie jej ok, mi np czego innego nie bedzie sie chcialo i tez uznam ze mam prawo do tego... ja cwicze 4 razy w tygodniu ona w tym czasie siedzi w domu...

Gość mary....
a kobiety to takie idealne partnerki ze kochają wielki brzuch od piwa swego faceta???hehehe jestem kobietą a mimo to rozumiem faceta... a to ze kazda ma to bujda na resorach bo jak troszke bardziej zadba o siebie to celulit nie bedzie tak widoczny... kobieta się zapusciła i tyle...

Gość żenada po prostu
ale Ty gościu pusty jesteś :O

No wlasnie ten gosc nie ma chyba innych problemow to juz jest przesada zeby osobie ktora kocha takie cos powiedziec.Ja sama nie mam problemow ze swoja figura ani s celulitem ale dobrze rozumiem kobiety z tymi problemami.

Gość a ciekawe jak ty wygladasz
jestes taki super umiesniony z brzuchem jak kaloryfelek?? Zastanow sie co ty w ogole piszesz. Jakby to bylo najwazniejsze. Smieszny ten topik.

Gość żenada po prostu
to że Ty ćwiczysz to o niczym nie świadczy bo widać że we łbie masz pusto jak nie wiem :O

Gość czemu mi to robi
Dlaczego wy takie zawistne jestescie co ? Czy wam juz nie mozna nic powiedziec swiete krowy ?

Gość Zawistne
osioł jesteś i tyle, ocenisz człowieka po celulitisie i pewnie oczekujesz aż Ci napisemy: o tak wspaniały umięsniony porzuć tą grubą idiotkę z celulitem, normalnie jestś głąbem żałosnym :O niech cie ta laska w d*** kopnie

Gość czemu mi to robi
swoje lenistwo wszystkim usprawiedliwicie, chcecie by facet siestaral itd ale same od siebie nic...

Gość a ja ...
kolego ile masz lat i czy mieszkasz ze swoja kobieta ?

Gość annukk
i dobrze, jak ma cellulit niech sie weźmie za swoje dupsko, czy wy kobiety jestescie takie bezkrytyczne, ze uważacie ze jestescie swiete krowy i za robicie wielka łaske ze facet z wami jest? jest wiele kobiet bez cellulitu sam jestem z taką:)

Gość a ja ...
anukkk, skoro sam to jestes chlop, a jak chlop to raczej nie masz :p

Gość annukk
napisałem sam jestem z taką, czytaj ze zrozumieniem:O

Gość a ja ...
sorka 'z' mi umkło generalnie jest tak, że 90% kobiet ma cellulit, więc masz to szczęscie, ze Twoja zawiera się w tych 10% na jego posiadanie wpływa wiele czynników, ale o tym poczytac sobie możecie w necie - to wam wyjaśni wiele

Gość jbp
Nie próbuje Cię okłamać, bo prawda jest taka, ze 90% kobiet ma cellulit. Z doświadczenia wiem jak trudno sie go pozbyć, jednak pracuję nad sobą i jest on praktycznie niewidoczny. Jeżeli chcesz cos zdziałać nie krytykuj jej tylko fortelem zmuś do ćwiczen i zachwycaj sie ich efektem. Zobaczysz, że to podziała b. niż uwagi wprost, czy porównywanie do byłej. Wcale nie dziwię sie jej reakcji.

chłopie! aleś ty idiota! twoja BIEDNA dziewczyna ma racje PRAWIE WSZYSTKIE dziewczyny mają cellulit a jeśli jeszcze nie mają to bedą mieć! I to bzdura że cellulitu można sie pozbyć NIE DA SIE!!! można go jedynie ograniczyć. zapytaj dermatologa a z tym porównaniem do byłej to juz przegięcie.... :O Dziewczyna powinna cie kopnąć w doope i wracaj do byłej 🖐️

Gość jbp
idź na basen, a zobaczysz, ze nawet nastolatki go mają. Początki nie sa widoczne gołym okiem (widać po sciśnięciu fałdu skóry

Gość annukk
trzeba o siebie dbać. a takie gadanie ze kazda ma... nie kazda....

Gość wrrrrrrrrrrrrr
annukk oczywiście że trzeba o siebie dbać, sama nie mam celulitu ale wkurza mnie ocenianie człowieka z wyglądu, taki ktoś ma pusty łeb i tyle :O

Gość kazdemu zalezy na wyglądzie
laski tez chca przystojnych zbudowanych gosci no ale jak facet powie ze chce ladna laske to juz wielkie halo hipokrytki:O

Gość jbp
a ile masz lat?