Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus82

dlaczego samotne matki sa dykryminowane przez facetow

Polecane posty

ja osobiscie daje sie spuszczac tylko do kiszki i wiem ze nie zajde

Gość jurgenpromow
ja na dyskotekach w mojej wsi zapłodniłem kilka dupodajek, i co mnie to obchodzi..? niech se radza jak dawały, cipy jedne....

no i widze,ze sie panowie na poziomie odezwali,haha.to ja zalozylam ten topik i zali mi was panowie.mam doskonala prace,wspaniale mieszkanie i jestem samotna mama i jestem z tego dumna!nikt mi nie lal niczego do pochwy,a tacy jak wy wlasnie slinia sie na moj widok,przegrancy jedni. Dziewczyny,dziekuje za wszystkie mile slowa

Gość nie badź dumna
Bogini Miłości.Dumna mozesz byc tylko z tego,ze utrzymujesz siebie i dziecko.Ale nie mzoesz być dumna ,ze nie stworzyłas normalnej rodziny swojemu dziecko.To ejst Twoja zyciowa porazka,wiec nie badz taka dumna z siebie.

Gość jessica15
jak suka nie da to pies nie wezmie samotne matki to ofiary losu takie trzeba izolowac

moim zdaniem zyciową porażkę poniós facet, który opuścił kobietę i nie dał sobie szansy na poznanie swojego dziecka, uczestniczenie w jego rozwoju każdy kij ma dwa końce...

Gość shoulder
Dlaczego piszecie, ze jesli facet nie chce sie zwiazac z samotna matka, jest nienormalny? Jak w takim razie nazwiecie "tatusia" ktory odszedl?

Gość jessica15
zaszyc takim dziure i po klopocie

Gość jkwbfwf
Bardzo rzadko bywa tak,ze rozstaie jest tylko z winy jednego partnera.Wole kobiet przyczynia sie do tego rozstania.

widze,ze kole w oczy kilka osob moje szczescie i dlaczego?zawisc jak nic,bo inaczej tego sie nie da okreslic,a dorosle kobiety jak ja maja prawo decydowac co dla nich najwazniejsze.Moje dziecko jest najszczesliwszym na ziemi,ale wy oczywiscie tego nie zrozumiecie,bo ograniczenie was zaslepia.a dumna jestem,bylam i bede i nic tego nie zmieni.

shoulder ------> moim zdaniem jesli zakochujesz się w kimś, to powinno się to stać dlatego, że ta osoba jest jaka jest, ma charakter ktory Ci odpowiada, zalety, ktore cenisz jesli selekcja odbywa się z powodu uwarunkowań rodzinnych to troche głupie ja nie stawiałam sobie nigdy ograniczn typu: nigdy nie zakocham się w facecie, któyry ma babice a Alzheimerem, albo nigdy nie zakocham się w zielonookim...

Gość jeden z normalnych
Facet, który nie chce się związać z samotną matką jest jak najbardziej normalny. Bo chyba nie myślisz, że posiadanie dziecka to atut? To bardzo odstrasza, a jeśli jakiś facet będzie taką chciał pomimo tego balastu, to musi miec naprawde ograniczony wybór. Może się taki znajdzie, to jak z brzydkim wyglądem, każda potwora znajdzie swojego amatora, mniej więcej taka sama jest zasada.

babice z Alzheimerem miało być :) jkwbfwf -----> decyzja o rozstaniu przeważniee lezy po obu stronach dlatego tak zywo reaguję na ostracyzm wobec samotnych matek

Gość shoulder
Haris Pilton - tylko, ze samotna matka powinna powiedziec facetowi, ze ma dziecko. Sprawe powinno sie postawic jasno, zwlaszcza, ze wiadomo, jak faceci reaguja. A zanim czlowiek sie zakocha, troche czasu mija. A do tego momentu kobieta bedzie ukrywala, ze jest matka?

nie powina ukrywać jesli ukrywa to jest z tym coś nie tak - znaczy że sama się wstydzi a to nie jest powód do wstydu!

Gość mama2290
hmm ...jestem a raczej bylam samotna mama ktora znalazla wspanialego faceta.nie tylko z wygladu zewnetrznego ale przede wszystkim dobrego czlowieka.A coreczke mam z poprzedniego 3 leiego zwiazku ktory byl poprostu tragiczny w rozwoju zarowno dla mnie jak i dla malej,ehh dodam ze to byl typ bardzo agrsywny po alkoholu a kochajacy na trzezwo.Koszmar. na szczescie odeszlam :) odwazylam sie i po jakims czasie spotkalam swojego obecnego meza z ktorym wychowujemy wspolnie zarowno corcie i synka Mozecie sobie myslec co chcecie ale Nigdy nie zauwazylam u niego jakiej roznicy co do wychowania obojga dzieci. jestem bardzo szczesliwa:)i dodam ze nie naleze do puszczalskich czy do brzydkich kobiet :)pozdrawiam wszystkie samodzielne mamy:)