Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka18

Problem z samochodem

Polecane posty

Gość rozpieszczana na maksa jesteś
he he a ja w wieku 25 lat....miłam mieszkanie, ale ZA WŁASNE ZAROBIONE PIENIĄDZE.... i z tego jestem dumna, a nie z samego faktu posiadania..... bo mieć od rodziców to żadna sztuka.... a co do bezpieczeństwa, ja duzo jeżdżę i niestety większośc ciękich wypadków, z moich obserwacji.....to własnie nowe, szybkie samochody, prowadzone przez niedoświadczonych kierowców.... niestety przy czołowym spotkaniu z tirem nawet najbezpieczniejsze auto nie pomoże.... a jak dziecko samo zarobi na swojego pierwszego rzęcha, to na pewno będzie tak szanować, że 3 razy się zastanowi zanim wyprzedzi na trzeciego :P to moja teoria ;)

Gość Majka18
Ciekawy macie gust. Cale szczescie, ze mam czas do wrzesnia na decyzje. A teraz mam 2 miesiace slodkiego nierobstwa.

Gość ja nawet nie parkuje
a egzamin na prawko kto zda?

Gość Majka18
Zdaje w te wakacje

he he a ja w wieku 25 lat....miłam mieszkanie, ale ZA WŁASNE ZAROBIONE PIENIĄDZE.... i z tego jestem dumna, a nie z samego faktu posiadania..... bo mieć od rodziców to żadna sztuka.... a co do bezpieczeństwa, ja duzo jeżdżę i niestety większośc ciękich wypadków, z moich obserwacji.....to własnie nowe, szybkie samochody, prowadzone przez niedoświadczonych kierowców.... niestety przy czołowym spotkaniu z tirem nawet najbezpieczniejsze auto nie pomoże.... a jak dziecko samo zarobi na swojego pierwszego rzęcha, to na pewno będzie tak szanować, że 3 razy się zastanowi zanim wyprzedzi na trzeciego :P to moja teoria ;)

Gość Majka18
Nie lubie jak ktos zazdrosci. Brzydko

Gratuluje :) Fajnie ze tacy mlodzi ludzie ja Ty tak dobrze sobie radza :) Kia sorento tez mi sie podoba bardzo przyjemny samochod, chociaz nie mialam okazji przejechac sie takim jako kierowca :( Ja nie moglam sobie pozwolic na kupno zbyt drogiego samochodu ze wzgledow finansowych. Dlatego tez kupilam dieselka gdy trzeba wyprzedzic - nie ma problemów, a przy spokojnej jezdzie malo pali :) Majka 18 Ja wybralabym TT mimo wszystko... co tu ukrywac mam sentyment do tej marki :)

ja ci nie zazdroszcze- raczej współczuję.... ja mam w tej chwili tojkę hiluksa.... więc nie mam czego ;)

wszystkie prucz acury do diesle. ja nie chwale się tym co dostałam, chwale się że na to wszystko zarobiłam sama i rodzice też są ze mnie dumni. kończąc 25 lat otworzyłam drzwi do własnego domu-rodzice choc chcieli i mogli , to nie musieli pomagać. o bezpieczeństwie mówiłam...tak o GMC i o takim bezpiecznym aucie mówilam-ono jest jak czołg

przepraszam za literówki