Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bietka17

obrzezanie

Polecane posty

Gość Bietka17

Dziewczyny, podzielcie się prosze doswiadczeniem, jak to jest z tym obrzezaniem? Ile się chłopakom obcina napletka, czy zawsze calosc? Jak wygląda penis po takim zabiegu? Czy sa rozne rodzaje obrzezania? Ktory jest najlepszy?

Gość Agnesz
Dobre pytanie Bietka, ja tez tak naprawdę nie wiem, czy odcina się cały napletek, czy część. Chłopacy może wy nam to wyjaśnicie.

Gość czasami sie wogole nie obcina
tylko nadcina wzdluz

Gość podobno może być częściowe
Podobno może być częściowe ale nie wiem ile się zostawia i jak to wyglada. Może któras wie?

Gość Krasnalek Fetyszek
Najlepsze obrzezanie to takie, gdy ucina się całego interesa.

Gość czy tu naprawde
czy tu naprawde pisza same swiry? Niczego sie nie mozna dowiedziec, tylko jakies knajactwo sie szerzy. Ja tez chcialabym sie czegos na ten temat dowiedziec.

Gość Krasnalek Fetyszek
A na poważnie ucina się całą skórkę którą da się ściągać. I potem wacek jest taki z łysą głową na samym wierzchu, robi się mniej czuły na bodźce. No i wygląda paskudnie. Bywały przypadki, że naskórek był taki twardy, że drapało straszlwie i nici z seksu. Inaczej mówiąc, nie chciało się brudasom myć, to wymyślili obrzezanie, żeby im się mastka nie gromadziła pod napletkiem. W naszym klimacie jest woda, mydło, można zadbać o wacusia by zawsze dobrze służył.

Gość nie raz sie widzi
Nie raz sie widzi napletki zaslaniajace polowe zoledzi, czy to tez wynik obrzezania? Czy taka uroda?

Ucina się tyle ile trzeaba. Sam miałem taki zabieg i ucięli tyle ile trzba bylo, a jesli chodzi o wygląd to mówią że lepiej wygląda i że ogólnie jest lepiej. Ja sam jestem zadowolony i nie żałuje tego...

Gość Wredniak.
Do gabinetu lekarza wchodzi mężczyzna i już od progu woła: - Panie doktorze, proszę mnie wykastrować! Doktor patrzy na niego zaskoczony, po czym pyta: - Wykastrować? Czy jest pan tego całkowicie pewien? - Tak, tak, jestem najzupełniej pewien! Proszę mnie wykastrować! – odpowiada pacjent. Lekarz jest bardzo zdziwiony, ale kastruje pacjenta. Cała sprawa nie daje mu jednak spokoju, więc po zabiegu pyta: - Niech pan mi powie, bo jestem bardzo ciekawy, dlaczego pan chciał się wykastrować? - A wie pan, niedawno się ożeniłem, moja żona jest wyznania mojżeszowego i bardzo na to nalegała. - To pan chciał się obrzezać! - A co ja powiedziałem?!