Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żona...

Młode małżeństwa.

Polecane posty

Gość młoda żona...

Jak sobie radzicie będąc żoną i mężem? Jak tam wasze przyzwyczajenia czy trzeba było z nich zrezygnować? A jak wdrożyły się w życie nowe przyzwyczajenia współmałżonka?

Gość margarettt
ja zyje z moim 7 lay na kocia lape. i pewnie dlugo nic sie nie zmieni. dobrze nam tak. sam paiperek zaslubin nie jest nam potrzebny do szczescia.

Gość u mnie sie nic nie zmienilo
Pewnie dlatego ze przed slubem mieszkalismy kilka lat razem, ale nawet ja sie wprowadzalismy do siebie to prawie nic nie zmienilam w swoich zwyczajach

Mieszkaliśmy 10 miesięcy razem przed ślubem więc praktycznie prócz nazwiska nic się nie zmieniło. Czasem zapominam, że za mąż wyszłam;)

Gość firu riru
Zobaczymy... mam slub we wrzesniu 2007... moj przyszly maz wprowadzi sie do mnie (mieszkam z rodzicami) i dostaniemy cale pieknie zrobione poddasze... niedlugo chcemy zaczac budowac domek... sie okaze jak tam z naszymi przyzwyczajeniami... na poczatku pewnie bedzie dziwnie i sztywno ale mam nadzieje ze nie za dlugo :P

sztywno? Nie moze byc sztywno jak sie kochacie :) nie martw sie :) No chyba ze na poddaszu bedziecie miec tylo sypialnie a reszte dzielone z rodzicami no to wtedy moze sie zdarzyc jakis zgrzyt

Należę do chyba znaczacej większości która mieszkała ż partnerem/partnerką przed ślubem I równiez tak jak u innych, po ślubie nie udczuliśmy zadnej róznicy. Żona do tej pory nawet dowodu nie zmieniła :)

to szkoda bo ludziom czasem moze sie odwidziec a tak to nie masz jak wyprobowac

można wynająć mieszkanie na jakiś czas Tak robi większość młodych par, że najpierw wynajmuja a potem kupuja właśne albo dostaja po rodzinie :)

Niedługo 2 lata po ślubie. Początek (3 mies) u moich rodziców a potem swoje własne M# :D:D:D:D:D Radość do tej pory i ogólnie wszystko bardzo bardzo dobrze jest ! :) No i musze dodoać, że mój mąż ma ze mną dobrze bo ja pracowita dziewczyna jestem ! Oczywiście nie ma tak, ż eja robie wszystko a on siedzi i nic. O nie nie nie! Obowiązki mamy podzielone :D Pozdrawiam!