Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiukiu

Złe samopoczucie.

Polecane posty

Gość Kiukiu

W pierwszym dniu menstruacji źle się czuję. Jestem senna, boli mnie brzuch, biegunka, brakuje mi energii. Czy da się jakimś sposobem chociaż trochę to zmienić? Wzięłam juz ibuprom na ból brzucha. CHcialabym trochę poogarniac w domu, spotkac się z sąsiadką, ale nie mam siły.. Moze jakies zioła?

Gość mnie zawsze pomaga gorzka
czarna,mocna herbata najlepiej gorąca:-)

Gość umierac nie żyć
Ja mam jeszcze gorzej, zawsze w lato. Niedobtrze mi , zaparcia, kręci mi sie w głowie, nie potrafie sie utrzymać na nogach, całe mi sie trzesą, ból brzucha taki zę zawsze chce umierać ahhh nie nawidze lata. Cały dzień wyjęty życia

mnie pomaga kombinacja ibupromu max i no-spy (1 max lub 2 zwykłe) wzięta natychmiast jak tylko pojawi się krwawienie ( bo potem mogę wylądować z głową w sedesie z bólu, o biegunce nie wspominając) po 2 - 4 godzinach bis i jakoś przechodzi

Gość boli mnie brzuch
dzis dostałam okres i jak zwykle umieram z bólu wziełam juz 4 ibupromy i nic...zawsze tak mam w pierwszy dzien poprostu umieram macie jakies sprawdzone sposoby?

Gość na bolesne miesiączki mnie
pomaga picie melisy.Jeżeli jednak bóle będę się utrzymywac to koniecznie idź do ginekologa,niech on coś poradzi,nie warto się tak męczyć i truć tabletkami przeciwbólowymi.