Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka2007

czy to juz to ???

Polecane posty

Gość staraczka2007

od ponad roku bezskutecznie staramny sie o dzidzie. do tej pory okres mialam regularnie- nawet godzina byla regularna, zawsze dostawal go w rpzedziale 10-11 rano:) powinnam dostac wczoraj, a nie dostalam!!!:) biegne dzis do gina, chociaz pewnie jak na razie i tak duzo mi nie powie, ale jak myslicie, jest jakas szansa??? dodam, ze w tym miesiacy nie mialam zadnych stresow, itd ani nigdzie nie wyjezdzalam wiec niemozliwe, zeby sie przesunal....rany ale sie ciesze

Gość no to gratulacje
mam nadieję ze ci sie uda!!!życzę ci tego!!! 3maj się

Gość staraczka2007
kurcze, mam wizyte dopiero na 18 ale tak sie ciesze....w tym miesiacu wyjatkowo nie mialam zadnych objawow przedokresowych-zadnych pryszczy, wrecz przeciwnie, gladka cera, nie bladlam, jak zawsze pare dni przed, a moja skora nabrala wrecz ladnego kolorku, pozatym nie mam kompletnie apetytu no i te ciagle biegunki.....raaany trzymajcie kciuki!!!!:)

Gość staraczka2007
moze wypowiedza sie kobitki, ktore mialy jakies szczegolne objawy na samych poczatkach? bylabym wam wdzieczna :)

Staraczka, dlaczego nie zrobisz testu, przeciez gin nie powie Ci w zasadzie nic, po co te tortury???

Gość staraczka2007
jesli to ciaza, to nie wiem, czy po zaledwie paru tygodniach cokolwiek sie dowiem...a do gina ide, zeby wykluczyc wszelkie choroby czy cos, co mogloby spowodowac opoznienie okresu. jesli to ciaza, to gora trzeci tydzien, w tamtym miesiacu mialam okres normalnie, pozatym brzuszek plaski jak deska, wiec pani dzidzia lub pan dzidzia jeszcze sie nie ujawnia ;)

Oczywiscie ze mozesz juz zrobic test, daja one w miare wiarygodny wynik w dniu spodziewanej @! To samo powie Ci gin - prosze zrobic test. Wiec marsz do apteki po test i daj znac jak wyszedl. A brzuszek wyskoczy Ci dopiero ok 4-5 miesiaca ciazy...

miało byc ALBO zrób test z krwi jak chcesz mić 1000% pewnosci :)

Gość staraczka2007
zrobilam dwa testy i mam dwie kreski!!!!!!!!! moze ale jestem szczesliwa, nie moge uwierzyc, dopiero jesli juz gin bedzie mogl to potwierdzic,to wtedy to do mnie dotrze...kupilam jeszcze dwa, ktore zrobie jutro, moze to szalenstwo, ale po tylu miesiacach staran to dla mnie cos nieprawdopodobnego, ze udalo sie....Marza mi sie blizniaki, chlopiec i dziewczynka, no ale co bedzie to bedzie, najwazniejsze, ze bedzie !!!!!!:) kocham was :P