Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani z plebanii

wasza opinia o strajku pielegniarek

Polecane posty

Gość ...hhmm...
w każdym zawodzie trafiają sie ludzie którzy nic nie robia i tacy, którzy harują jak dzicy z pielęgniarkami też tak jest, a niestety bardziej w oczy rzucają sie te co nic nie robia i dzioby na pacjentów drą ale od paru lat mam szczęście trafiać na te prawdziwie oddane swojej pracy pielęgniarki i położne i całym sercem je teraz popieram w walce z kaczkolandią mam nadzieję ze przyłączą się do nich inni jakbym mieszkała w W-wie juz dawno bym do pielęgniarek dołączyła trzymajcie się kobity, nie dajcie się kaczkoludom

Gość bleeeeeeee
wolałam sie nie narażać i poprostu jak najszybciej wrócić do domu.

Gość do pielęgniarka ...
z kolegami ??? Dużo jest facetów pielęgniarzy ??? Jestem facetem, ostatnio złożyłem papiery na pielęgniarstwo i zdrowie publiczne ... i waham się ... Wolę pielęgniarstwo, ale trochę głupio studiować mi kierunek przeznaczony (stereotyp) dla kobiet :( Uwielbiam pomagać ludziom ... chciałem początkowo zgłosić papiery na ratownika medycznego .... niestety nie przeszedłbym testów sprawnościowych ... więc bardzo poważnie zastanawiam się nad pielęgniarstwem (zawsze można zrobić kurs i pracować w karetce, co nie ??? ). Jak sądzisz co powinienem wybrać ??? Acha i pomieram strajk PIELĘGNIAREK !!! Spotkałem wiele wspaniałych pielęgniarek (wyjątki oczywiście też są, ale gdybym miał uogólniać większość pań jest bardzo miła i pracowita). Nie rozumiem takiego buntu społeczeństwa odnośnie strajku pielęgniarek :(

Gość pielęgniarka
hhmm, dzięki za wsparcie, jak trafisz na mnie zrobię Ci bezboleśnie zastrzyk. Zresztą , każdemu zrobię, nie jestem mściwa.

Gość bleeeeeeee
ja także lubię swój zawód,chociaż zarabiam grosze....pomimo tych podwyżek w ubiegłym roku.Strajki nic nie dadzą bo ci co wysoko siedzą maja nas gdzieś i tyle a sami jakby co to udadzą się na leczenie za granicę....gdzie napotkaja ...KOGO?...polskich lekarzy...haha....i polskie pielegniarki.

Gość pielęgniarka
Tak , sporo jest facetów pielegniarzy i to są super goście. Pacjenci ich z reguły uwielbiaja, a są oddziały gdzie pielęgniarze są rozchwytywani do pracy. Sama kończyłam szkołę z 4 kolegami.

Gość pielęgniarka
bleeeee, głowa do góry, jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie- jak brzmią słowa starej piosenki.

Gość pielęgniarka
Do niezdecydowanego , studiuj pielęgniarstwo , jeśli to lubisz. Będziesz miał więcej możliwosci zawodowych. A i nie bój się, moi koledzy nie są zniewieściali, to supermeni.

Gość ...hhmm...
"Nie rozumiem takiego buntu społeczeństwa odnośnie strajku pielęgniarek" ja też nie chociaz moze to stad że inni nie mieli tyle odwagi co pielęgniarki, tylko po cichu narzekają a kobiety miały odwagę wyjść upomniec się o swoje i chwała im za to