Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec kiedys dzieci

boje sie

Polecane posty

Mam 22 lata i ostatnio strasznie boje sie ze w przyszlosci nie bede mogla zajsc w ciaze ;( Mam tylko jeden jajnik, tylozgiecie macicy, hiperprolaktynemie i niedoczynnosc tarczycy. Strasznie sie boje zawsze chcialam miec 3ke dzieci a co jestem u jakiegos lekarza to mnie strasza ze bedzie mi ciezko zajsc a potem utrzymac ciaze ;( Pocieszcie mnie kochani ;( Moze jest tez ktos na kafe z takim zbiorem dolegliwosci?

Gość partice23
hej nie wiem czym sa twoje choroby ale mam kolezanke ktorej tez lekarz powiedzial ze nie bedzie mogla miec dzieci a teraz jest szczesliwa mama slicznej dziewczynki, takze moze i tobie sie uda. Badz dobrej mysli.

moja znajoma miala usuwany 1 jajnik i problemy z macica jakies, lekarz powiedzial, ze jesli w ciagu roku nie zajdzie w ciaze, to juz moze nie miec szansy, bo w planach byla nastepna operacja (usuwanie drugiego jajnika). Na szczescie jej sie udalo zajsc i urodzic slicznego chlopczyka. :)

Gość NO TO JA COS CI POWIEM
DZIś rano urodziła moja koleżanka !!!!!!!!!!! a ma tylko jeden jajnik -fakf,że starali sia 2 lata ale co to 2 lata🖐️

Gość ja też mam tyłozgięcie
i tylko 1 jajnik- i też mam synka- udało sie za pierwszym razem!:-)

DZIEKUJE! Naprawde nie mozecie sobie wyobrazic jak podnioslyscie mnie na duchu!!! Bardzo wan dziekuje! Mam nadzieje ze mnie tez sie uda gdy zaczniemy sie wreszcie starac o nasza fasolke :)

Gdy jeden jajnik jest nieczynny, bądź chory (albo nie ma go wcale) - wtedy całą pracę bieraze na siebie ten, który jest zdrowy. Nie jest prawdą, że kobiety z jednym jajnikiem owulują rzadziej - bo zazwyczaj owulują tak samo, jak inne kobiety, czyli co cykl.Tyłoazgięcie to żadna prazeszakoda, miała je moja babcia (10 ciąż), moja matka (2 ciąże). Wszyscy mają mambę - mam_i_ja :)Hiperprolaktynemia stwierdzona to już ogromny sukces, bo leczenie jest w ogromnej ilości stwierdzonych schorzeń - skuteczne, podobnie przy niedoczynności tarczycy. Nic się nie martw. najważniejsze że dbasz o siebie - zdążysz się wyleczyć, zanim zaczniesz myśleć o dziecku na poważnie ;)

Witam! ngLka piszesz ze \"Gdy jeden jajnik jest nieczynny, bądź chory (albo nie ma go wcale) - wtedy całą pracę bieraze na siebie ten, który jest zdrowy\" A u mnie jest tak, że jajnik odmawia pracy :( Biore tabletki i mam nadzieje, że mi pomogą i będe mogła mieć dziec.

Molus goraco pozdrawiam i zycze powodzenia mam nadzieje ze kiedys obydwie sie wiszemy na to forum ze nam fasolki obrodzily :)