Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalijeczkaaaaaa

Co robić???? Pomcy!!!!! Problem jest!!!

Polecane posty

Gość Konwalijeczkaaaaaa

Co jest ze mną nie tak? Byłam dziewicą, tydzień temu rozpoczęłam ze swoim chłopakiem współżycie. Kochaliśmy się od tamtego czasu 4 razy. Za każdym razem było tak samo. Nacisk na cewkę moczową a po za tym kompletnie nic. Zero jakiejkolwiek przyjemności. Po prostu nic nie czułam. Zmienialiśmy pozycje. Dodam, że jego penis ma 14 centymentrów. Szczerze to oprócz nacisku na pęcherz to nic nie czuję a co dopiero mówić o orgaźmie :( Mój chłopak też był prawiczkiem. Ostatnio przytrafiło się mu coś takiego, że w połowie mu opadł i też powiedział, że praktycznie niczego nie czuje. Ewentualnie jest fajnie jak na nim siedzę a tak to nie bardzo ;( Kurde, tylko, że on chociaż w jednej pozycji coś czuje a ja w żadnej kompletnie nic. Mogłabym równie dobrze pod czas seksu zasnąć :( Fatalnie...już zaczynam zniechęcać się do seksu :( ;( Pomocy ;(

Gość do fantamen
wcale nie jesteś przystojny (tak jak pisze w twoim opisie)...pyszczek masz chudy jak taki szczurek

Gość Konwalijeczkaaaaaa
te podszywy są po prostu żałosne...szkoda słów :/ idź pobaw się klockami, bo inaczej twoja mama zaraz spuści wodę :/

Gość nowytestament
u nas na poczatku wspolzycia tez tak bylo, pozniej - po jakichs 2 miesiacach bylo ok :)

Gość Konwalijeczkaaaaaa
ufff...dziękuję nowytestament za słowa otuchy

Gość nowytestament
nie ma sprawy ;)

Jestes jeszcze nie gotowa do stosunkow seksualnych Musisz troche poczekac Narazie zabawiajcie sie wspolnie stymulacja stref erogennych (peting) Po jakim czasie poczujecie potrzebe odbycia stosunku. Pmietajcie o zabazpieczeniu i nic na sile bo w tej sferze to nie tak dziala

sorry ale ten ktos z sympatii to lekki prymityw 29 i tak dziecinne wypowiedzi, kwestiabudowania zdania i błedy ort az wstyd czytać;) te spacery na ogródku hehe no nie rozbawił mnie ten wpis,

Gość Konwalijeczkaaaaaa
Kolejny fatalny podszyw...

Gość Fantamen
Possiesz mi?

Gość Konwalijeczkaaaaaa
Hm...co do tej gotowości to sama nie wiem. Ja mam 20 lat a mój chłopak 23. Jesteśmy razem od 1,5 roku. Biorę tabletki anty, więc jestem zabezpieczona. Pożądamy się a seks oralny był wprowadzony nieco wcześniej. Sma nie wiem jaka może być przyczyna...Tak czy inaczej dziękuję za wypowiedzi :)