Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smvitax

slim max - vitax

Polecane posty

Gość smvitax

czy pilyscie ta herbate?

Gość ofelia 88

piłam i efektu nie było, teraz piję czerwoną, ćwiczę i mniej jem i waga idzie w dół. Pozdrawiam.

Gość smvitax
up up

Gość smvitax
moze ktos jeszcze ja pil?

Gość niera
ja piłam, agro beznadziejnie piszesz "piłam i efektu nie było, teraz piję czerwoną, ćwiczę i mniej jem i waga idzie w dół" jesli piłas tamta i nic poza tym nie robiłas to jak dla mnie jasne ze waga nie bedzie spadac od samego picia herbaty jesli zrobiłabys tak samo z czerwona to byłoby podobnie czyli zadnych efektow smvitax jesli bedziesz pic herbate, cwiczyc i ograniczysz jedzenie to napewno ci sie uda

Gość ja sie nie zgodze ...
czerwona nawet bez cwiczen przynosi efekty ... trzeba tylko prowadzic diete ...

Gość smvitax
niera i co wspomogla cie choc troszke, bo nie napisalas:) a jesli chodzi o czerwona to jaka polecacie i ile musialabym wypijac filizanek by cos to dalo? dodam, ze juz kiedys pilam czerwona ale przestalam, bo smakuje :-o

Gość niera
vitax czy czerwona z własciwa dieta wszystko zadziała, ja czerwona pije juz od ponad 3 lat i jakos efektów zadnych nie widze ale tez nie prowadziłam zadnej diety po prostu pije bo lubie a co tej z vitaxu to uwazam ze jest dobra tylko pic ja według zalecenia i na pewno zmienic nawyki zywieniowe

niera - jak piłam vitax to też ćwiczyłam i mniej jadłam, ale w czasie całej kuracji schudłam ok 1 kg. Dla mnie to żaden efekt. Przy czerwonej waga spada ok 1 kg tygodniowo. Przy takim samym jedzeniu i ćwiczeniach jak przy vitaxie. Odchudzanie u każdego przebiega inaczej i na mnie nie zadziałał vitax, ale na kogoś innego może podziałać. Nie przeczę. smvitax - ja piję czerwoną cytrynową bioactive, a jak nie mam to jakąś inną czerwoną z sokiem z cytryny. Mi też nie smakowała na początku, ale teraz nie piję żadnej innej. Piję 4-5 filiżanek dziennie. Pozdrawiam.

Gość niera
no własnie ta sama dieta na kazdego moze działac inaczej smvitax spróbuj sama

Gość Lil678
Herbata Slim Max Vitaxu też ma dodatek czerwonej herbaty :)