Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Nie banalna rozmowa o wszystkim i niczym - NIE DLA IDIOTOW !!

Polecane posty

CZYLI POROZMAWIAJMY O CZYM KOLWIEK, KONSTRUKTYWNIE I INTELIGENTNIE, BEZ CHAMSTWA I NEGACJI, Z HUMOREM LECZ POWAZNIE...

ok, to zacznijmy od inteligencji językowej - nie z przymiotnikami piszemy łącznie :)

spoko, spoko. ;) akurat tu inteligencja nie jest potrzebna. a raczej umiejetnosc pisania

Można do weryfikacji? Jeśli okażę się być idiotką, możecie mnie wyrzucić. :-O

Gość ale intelygentnie siem zaczyna
:classic_cool:

Zostajemy w klimatach gramatycznych? Dajcie mi pogadać, rozmowna dzisiaj jestem, niestety...

dlaczego niestety? ja lubie rozmawiac. wlasnie sluchalam wiadomosci. denerwuja mnie te pielegnbiarki... ale nie o tym bedziemy tu rozmawiac. gdzie sie wybieracie na wakacje?:):) to bedzie chyba najprzyjemniejscy temacik :)

Mąż mi obiecał Tunezję. Dumna jestem z niego, że chociaż na obietnicę się zdobył. ;-) Takiego mam typa w domu, ze najchętniej by jeździł nad polskie morze... I wcale się nie zdziwię, jak znowu tam wylądujemy... A Wy dokąd?

Wyruszam w świat, a przede wszystkim w miasto, by czuć się jak ważny VIP, który do załatwienia ma wiele rzeczy . Klamka zapadła, liceum wybrane, kierunek, jeszcze tylko oficjalne powiadomienie, stanowiące już zwyczajną formalność i podbicie pieczątki . Bawimy się w inteligentną rozmowę ? Początek końca trwa .

Kręgosłup mnie boli od tego siedzenia przed kompem. A ja właśnie nie mam pojęcia i jak szybko czegoś nie wymyślę, to zostanę na urlop w domu. Zastanawiamy się nad Turcją.

ja to nie mam pojecia gdzie na wakacje... moze nad morze polskie, jest uroczo :) kocham polskie zakatki. jeszcze ich nie zwiedzialam zeby wyjezdzac i poznawac kraje za granica:) Mietek Wirażka - Łódź, Łęczna, Łeba

Mietek i Nadieżda. No, to nam teraz poziom dyskusji wreszcie hipnie o kilka stopni...

a ja już trochę byłam na wakacjach - w maju w Calanques (skałki we Francji), w czerwcu w Gorcach, na wrzesień planuję Taterki

wiem, że powinnam chwalić swoje zakątki zważywszy na to, że nie zwiedziłam wszystkiego wartego odwiedzenia w Polsce, ale jak przychodzi sezon wakacji zawsze mnie ciągnie przejrzyste morze i rozżarzony piasek pustyni.

Mnie też. :-) Ale męża kocham i nie umiem mu odmówić... Dwa lata z rzędu byłam nad polskim morzem... we wrześniu :P Nie ma jak wakacje w polarze, mówię Wam... Muszę znikać na dziś, niestety. :-O Sija!

haha:) te wakacje maja byc na prawde gorace!:) mam zamiar sie opalic... dosyc mocno :)

Gość niebanalnie
czymkolwiek z czym do ludzi? :o

super było, ale chociaż po kosztach, to i tak drogo wyszło no, ale te widoczki..... Ale Gorce też cudne, a Taterki, to już nawet nie wspomnę

oj luzik :) w wakacje wszytsko sie moze zdażyć ;) nie wierze ze jestes taka dobra z gramatyki i robisz wszytsko bezblednie