Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szylusia

WYNIKI BADAN PRZED CIAZA !!!

Polecane posty

hej Pomozcie jak z interpretowac wyniki A wiec toxoplazmoza IgG-0,00 IU/ml norma 0-8 IgM-(-)ujemny norma 0,00-0,055 cytomegalia IgG-92,00 AU/ml norma 0-6 H(H oznacza powyzej) IgM--1,660(+)dodatni norma 0,00-0,7 H TSH-3,73 uIU/ml norma o,27-4,2(fakt odstawilam miesiac temu plastry moze dlatego taki wynik) FT4- 14,06 norma 12-22 pozdrawiam

Gość to chyba będzie tak
TOXO Nie chorowałaś ani nie jesteś chora Za to Cytomegalia wskazuje na to, że jesteś na nią chora........(IMG i IGG dodatnie)..........ale myślę, że najlepiej zinterpretuje wyniki lekarz.

Gość Miffy
Szylusia! Mialas isc spac.Nie mysl juz dzisiaj o tym bo beda Ci sie koszmary snily. Do jutra i kolorowych snow

tak tak tak wiem ale chyab dzis nic z tego raczej sobie nie pospie :(:(:(:(:(:(:( tak myslalam,ze mam te cytomegalie:(:(:(:(

Gość Miffy
Poczekamy do jutra. nie ma co za wczasu sie zadreczac. Ja ide juz lulu. Do jutra Szylusia

Gość to chyba będzie tak
SZYLUSIA Weź Ty Kochana się nie zadręczaj - hm??? Ja nie jestem lekarzem więc i diagnozy Ci nie postawię. Plusem tego, że obecnie przechodzisz cytomegalię jest to, że gdy już się z nią uporasz (organizm sam ją zwalcza) to będziesz miała przeciwciała, które przekażesz Dziecku jak będziesz w ciąży :) (ja tak miałam z toxoplazmozą)..........także spokojnie - to co napisałam to jeszcze nie wyrok. Spokojnej nocki Ci życzę - zobaczysz - będzie ok!

Szylusia, dlaczego nie spisz? nie zadręczaj się przecież jutro idziesz do lekarza. Wszystko se wyjaśni.I będzie dobrze, bo musi. Dzisiaj nic nie wymyslisz, a jutro spojrzysz na to inaczej. Wierzę, że będzie dobrze :)