Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co sie urodzilem

Sa wakacje ktorych nienawidze !

Polecane posty

Gość po co sie urodzilem

wszedzie zakochane pary, ludzie ciesza sie zyciem, ladie opaleni szczesliwi... A ja cale zycie sam, nawet do przyjaciol nie pasuje bo kazdy kogos ma.....

Gość po co sie urodzilem
najchetniej bym chcial zeby cale wakacje padalo... wtedy jakos humor mam lepszy....

Gość bo nikt nie lubi ludzi
którym wciąż źle i na wszystko narzekają. Zmień nastawienie do życia, pokochaj sam siebie i ruszaj w świat. Jeśli zamkniesz się sam w domu, to nikt cie nie znajdzie. Na pewno w twoim mieście jest jakaś woda, więc idź tam i też się opal, przyłącz się do gry w siatkówkę, pograj z ludźmi w karty, pomóż w czymś. W końcu ktoś cię zauważy. Ale jeśli będziesz siedzieć i na wszystko narzekać, to zostaniesz sam

Gość se wygarne
ja od poniedziałku idę na zasłużonego urlopa ;) 2 tygodnie wole od wszystkiego i wszystkich zamierzam spędzić w Rewalu :classic_cool: plaża, panny, piwko :D tylko netu będzie mi troszkę brakowało, bo niestety nie mam laptopa 😭, ale jakoś to przeżyje :P tak, tak, kocham lato (( :classic_cool: 🖐️ ))

Gość moje wakacje
beda trwaly 14 miesiecy :)

Gość jjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhqqqqq
Do wypowiedzi z 22:22.Rewal powiadasz:)no to Ci troche zazdroszcze,tam jest super!Rok temu siedzialam tam prawie 3 mc.Ach fajnie nylo...rybki piwko robinson cruzoe...Pozdrawiam

ja tam kocham być sama chociaz narazie:D mogę robić co chce i kiedy chce i z kim chce ach:D naprawdę przyjdzie czas na miłość a mając 18lat myśle tylko o zabawie Jedyne to to że troche nudyw te wakacje...