Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAY NO TO SEX

JESTEM ASEKSUALNA I DOBRZE MI Z TYM!!

Polecane posty

Gość SAY NO TO SEX

Nie czuje ochoty, checi, chrapki..jakkolwiek byscie tego nie nazwali. Ani troche. Dla mnie sex mógłby nie istniec i jestem aseksualna z wyboru. Sex jest mega przereklamowany.

Gość o kuźwa ja pierdzielę
cieszymy się razem z tobą. to co robisz na erotycznym???:P

Gość SAY NO TO SEX
chwale sie swoja orientacja. jestem dumna z tego :)

cieszymy się, ze jesteś z siebie dumna.

Gość SAY NO TO SEX
a mam powod aby nie byc??

Gość trel
Nie no wporzo... zmienmy temat, co ?

Gość WIEM ZE TO JUZ BYLO
To samo mowilam, jeszcze 2 misiace temu i... trwalo to 3 lata. Bylam po paskudnym rozwodzie i najchetniej to bym wybila wszystkich facetow. Sciezka popedowa zaginela mi juz gdzies w malzenstwie - przez to jak zachowywal sie i traktowal mnie maz - i najchetniej i najglosniej to glosilam poglady typu: czekolada jest lepsza niz orgazm. seks jest zbedny. Do czasu, az w koncu zdecydowalam sie z kims umowic, poznac go i ostatnio pojsc do lozka. To jest tak nieziemskie, ze... nie moge oddychac. Jestesmy kompletnei dopasowani i dziwie sie, ze moze tak byc. Od razu mowie ze to nie moj pierwszy czy drugi partner i naprawde moge porownac, to sie rzadko zdarza, aby sie tak dopasowac.

Gość SAY NO TO SEX
A dlaczego mamy zmieniac temat?? Skoro tyle ludzi sie obnaza, pitoli o chuj wie czym, ja chce aby ludzie sie wypowiedzieli na ten temat ... nie jestem oziebla, ale nie uprawiam sexu z wyboru .. to chyba jest o czym pogadac ...

Gość trel
Taaa, naprawde ciekawe.... to co, zmieniamy ? auto fajne widziałem...

no ale o czym tu właściwie gadać?? nie rozumiem

Gość WIEM ZE TO JUZ BYLO
JaK pozna konkretnego kochanka to zmieni zdanie... Ja sie obywalam, a teraz... bywa i 6 razy dziennie, ha ha ha

Gość SAY NO TO SEX
mialam paru partnerow, bylo mi z nimi dobrze, ale stwierdzilam, ze cale to gadanie i przereklamowywanie seksu mnie juz wkurwia i teraz dobrze mi z faktem, ze nie musze sie wieczorami uganiac za pindorem, mino iz z zycia towarzyskiego nie zrezygnowalam. jestem ponad to.

Gość SAY NO TO SEX
a a po co tyle ludzi sie ponieca i nawija jak jakis tuman wklei linka do zdjecia swojego obwislego kutasa?? tutaj przynajmniej z innej beczki ...

a jaka jest roznica pomiedzy oziebloscia a brakiem sexu z wyboru?? :-o ja mysle, ze skoro taki jest twoj wybor to wlasnie znaczy, ze jestes oziebla....

Gość SAY NO TO SEX
no i czemu mam zmienic forum, przeciez to tez o seksie w koncu ...

Gość trel
Ja od jutra jestem ponad zwykłe żarcie,,, przestaje... skończe jak ona .. martwa za życia.

Gość SAY NO TO SEX
nie jestem oziebla ... czuje poped seksualny, ale nie chce tego wprowadzac w zycie, bo mnie to nudzi i nie daje zadnej satysfakcji.

Gość WIEM ZE TO JUZ BYLO
PROSZE POMOZCIE NA MOIM TEMACIE ;-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3501205 Tutaj jest bezproduktywna dyskusja a i autorka nie odpowiada na posty do niej zamieszczane... :-( A ja potrzebuje pomocy ;-)

Gość WIEM ZE TO JUZ BYLO
PROSZE POMOZCIE NA MOIM TEMACIE ;-) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3501205 Tutaj jest bezproduktywna dyskusja a i autorka nie odpowiada na posty do niej zamieszczane... :-( A ja potrzebuje pomocy ;-)

seks to taka sama potrzeba jak inna. ludzie nie używający seksu robią się agresywni-tak wskazują badania, z resztą wszyscy to wiedzą i bez badań. równie dobrze mogłabym powiedzieć że zrezygnowałam z innej potrzeby np jedzenia i cieszyłabym się na forum że jestem "ponad to"

Gość SAY NO TO SEX
bo chce je poznac. jestem ciekawa co spoleczenstwo, a tutaj mamy jego namiastke, uwaza na temat takich jak ja... a jest nas coraz wiecej ...

Gość WIEM ZE TO JUZ BYLO
Ja juz wyjasnilam w czym jej problem.

Gość SAY NO TO SEX
jestem spokojna jak baranek. i co jest w seksie takiego, ze poswieca mu sie tyle uwagi w mediach (glownie) i na tym forum takze??