Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justforfun

mniami! jestes tu dzisiaj?

Polecane posty

hej ,Ty tez nie mozesz spac? ja z nudow slucham sobie \"dresden dolls\" znasz? ciekawa kapela, calkiem jaK nie z tego swiata.

a wiesz co mi sie ostatnio wrocilo? prodigy, naprzyklad. ale osluchalem sobie rowniez Twojej ballady. powiem ze bardziej mnie wzrusza red hot chilli peper. ich ballady trzepia mnie do ostatecznosci :)

http://www.youtube.com/watch?v=Yk3-nLEWkmI tutaj prodigy:) w troche nietypowej wersji:) wiesz z muzyka to jest tak ze ona ma sie dopasowac do Ciebie a nie odwrotnie :) i to jest w niej piekne........masz ochote na rock? sluchasz tego daje Ci ukojenie, masz ochote wyluzowac \"odleciec\" dajesz trance. to takie proste :)

tiesto jest cool. nigdy temu nie zaprzeczalem. calkowity odjazd zmyslow. najzwyklejsza ostra jazda bez trzymanki.

stefanie jest troche wiecej w kierunku komercyjnym zorganizowana. przemawia do mnie tylko jako atrakcyjna kobieta, muzyka jest OK, tylko w trakcie sluchania widze Stefaini w tych ponczoszkach i to wzrusza moje rezeptory troche dynamicniej :)

spij dobrze i snij o (nie wiem jakich moge Ci zyczyc snow, slucham w tej chwili santany, 3ciego albumu, wydaje mi sie zajebisty w tym momencie), buzka i ...... (karakuchy pod poduchy)