Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymam

DA SIE JAKOS POWSTRZYMAC KOTA ZEBY NA LOZKO NIE SIKAL???RATUJCIE SPIE NA SIKACH

Polecane posty

Gość niewytrzymam
mieszkam z nim i wiesz co tak mysle ze mam nadziej ze to znaczenie przez ruje a pewnie to jest to ze ja nie utulilam jak wyla z rozpaczy a teraz spi na lozku z faciem ...a ja topikuje o niej , mysle o zmianie weta i moze jakos mi pomoze

Gość Nimm2OhneZucker
hellish ... a pies jest dla kota tez kotem czy psem? :P

Gość ostatni mochikanin
Fasola jest dobra zkiełbasą i pajdą cleba

nimm - psem ;) kot zyje z czlowiekiem, nie jest to jego \"naturalny\" wrog (zreszta z psem tez sa przyjaznie kocie), wiec zostaje umieszczony w kociej hierarchii :)

Gość niewytrzymam
dobrze ze jest ktos mily na kafe o tej porze i potrafi wesprzec , przez ta kocine nawet uczyc sie nie moge , ale mam nadzije ze to sie skonczy juz niebawem, a ile od konca ruji mozna zrobic sterylke wie ktos?

Gość Nimm2OhneZucker
niewytrzymam - dzieki za mile slowa :) Do uslug :)

Gość moim zdaniem to przez
Ja nie pamietam, bo to bylo kilka lat temu, ale jakos szybko po zakonczeniu rui zapakowalismy koty i zawiezlismy do weta, bo to byl koszmar. Normalnie laly juz wszedzie, nawet otwieraly same szafke z ubraniami i tam sikaly na swiezo wyprane i wyprasowane ciuchy :-o Normalnie masakra! W dodatku te siuski podczas rui maja ostrzejszy zapach. Dlatego mojego nowego kotka wykastrowalismy szybko... a ruja to trwa jakis tydzien. Chociaz moje kotki sie rozlegulowaly i mialy b. czesto ruje :-o

Gość niewytrzymam
ja to chyba musze zmienic weta bo poszalm do niego jak tylko dostalam kota i mowie ze ma czerwone dziasla i smierdzi z pyska przepisal masc malo co zeszlo a mowil ze duzo a teraz na wizycie nawet nie zajzal do pyska a ja ostatnio zajzalam kotu znajomej to ta moja bogunia to ma straszne te dziasla zapalnenie jak h..... no to jaki z nigo wet jak nawet nie sprawdza? ja nie mialam wczesniej kota a zauwazylam i czulam ten smrod....eh ci lekarze

Gość Nimm2OhneZucker
A sa jakies specjalne worki, w ktore sie pakuje kota, czy po prostu zapakowaliscie w taki worek od smieci?

w worki???? Ja mam takie kosze dla kotow

Gość Nimm2OhneZucker
Just kidding ;) Im pozniej tym zarty sa gorszej jakosci :( Sorry.

a nie, to ja przepraszam, nie zalapalam od razu ;)

Gość Nimm2OhneZucker
Link dziala. niewytrzymam .. a moze macie lustro w tym pokoju, moze jak ona w nie zerka to ... sie pewnie zawsze wystraszy i sika ze strachu ;)

Gość niewytrzymam
no nie mow ze ci sie nie podoba?przeciez jest prze urocza a lustra nie mam

Gość Nimm2OhneZucker
Ja podziwiam, ze potrafisz funkcjonowac bez lustra. Chyle czola.

Gość niewytrzymam
lustra nie mam na jej wysokosci na swojej mam nawet sama rame rzezbilam!!!!!nie chwalac sie, a co do zdjecia tylko tak wyszla moze takto jest taka cudna , ale ludzie mowia ze ma nie ufne spojrzenie no cos w tym jest nie lubi tz nie podchodzi do facetow za bardzo boi sie moze ja ktos skrzywdzil kulala na lape jak ja przygarnelam

Gość Nimm2OhneZucker
A dokad ona ma jechac na spryskiwaczu?

Gość niewytrzymam
mojego sie nie boi bo odrazu to on ja ukochal jak tylko ja zobaczylismy boi sie obcych raz kolezanka miala spac u mnie zeby bogunia zolw i ryby same nie zostaly i wchodzi kolezanka z facetem a bogunia ze strachu sik na lozko!!!! a dzis to sobie kucnela i sik jak bylam odwrocona eh co za pech to nie ze strachu ,,,, to z czego

Gość Nimm2OhneZucker
Pewnie z przyjmowanych plynow ;)

Gość niewytrzymam
ej a kocimietka???????????????daje cos???????????????????????

Gość niewytrzymam
wiesz co ja juz sie chwytam wszystkiego czytalam ze to dziala jak afrodyzjak a znow jakas kolezanka mowila ze odstrasza to jak jest wkoncu?z ta cytryna sprobuje niech tylko na lozko nie sika!!!!!

cytryna, cebula, spryskiwacz - odstrasza kocimietka - przyciaga (kot dostaje swira :D ), wiec mozesz np. ja zastosowac w innym miejscu, zeby odciagnac kota od lozka :) wystarczy 1-2 krople waleriany z apteki :) powinno zadzialac, choc cudow sie nie spodziewaj, roznie koty reaguja, jedne mocniej, inne slabiej ja przy mojej jakbyla mloda i waleriane kapnelam nadywan czy drapak - mialam ubaw niesamowity jak na nia patrzylam :):):):) nie polecam zabawek z kocimietka ze sklepow - najczesciej sa zwietrzale i kot nie czuje, mimo dobrego wechu

Gość Nimm2OhneZucker
hellish - pisalas w innym topiku pod nickiem "dama egzaltowana"? :P