Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymam

DA SIE JAKOS POWSTRZYMAC KOTA ZEBY NA LOZKO NIE SIKAL???RATUJCIE SPIE NA SIKACH

Polecane posty

Gość szukaj Astra4
a no i wykasuj nawiasy

Gość niewytrzymam
od 19 kwietnia ja mam. pierwszy raz siknela 30 maja i potem lala tak sporo do plecakow i na lozko potem zmienilam zwirek i przestala i teraz znow ....

mozliwe, ze zwirek jej nie odpowiada mozliwe, ze przezywa silny stres (moze jakies wydarzenie bylo niemile dla kota?) mozliwe, ze choruje mozliwe, ze domaga sie uwagi mozliwe, ze walczy o hierarchie - dla niej jestes innym kotem;)

Gość niewytrzymam
nie no zwirek jej raczej odpowiada , predzej ten brak ciaglej uwagi bo zasiedzialam sie przed kompem uczac sie , a stres ---hm ma pierwsza ruje i moze to to??????????

Gość szukaj Astra4
PODAŁAM Ci linka na poprzedniej stronie.Nie panikuj tylko poczytaj, zwróć się do fachowców!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość niewytrzymam
no kurde ale nie moge sie nia caly czas zajmowac a myslisz ze sterylka cos da w tym przypadku?

Gość niewytrzymam
ten link nie dziala

niewytrzymam - jak jestes zajeta np. przed kompem, to chociaz wez ja na kolana, poglaszcz, a nie zostawiaj samowolnie pamietaj ojedzeniu i czyszczeniu kuwety BAW sie z nia - to mlody kot, jak nie dostanie bodzcow z zewnatrz, sam je sobie znajdzie (niekoniecznie takie, jakbys chciala) albo, w najgorszym przypadku, zaczniie chorowac

Gość ostatni mochikanin
Zażywam Mas Gaine w sregrnym opakowaniu a wbichu mam 39cm obwodu do końca lata będzie 40 cm!

Gość niewytrzymam
kurcze widzisz ona tak zabardzo na kolanach nie chce siedziec jak cos to lezy przed monitorem albo chce sie bawic chociaz jak ma ta ruje to nic nie pomaga tylko mizianie po pupce nawet w nocy nie spie tylko ja miziam jak jeczy bo taka biedna

Gość Nimm2OhneZucker
Po prostu olewa Cie :(

Gość niewytrzymam
no mozna tak to nazwac a taka sliczna rosyjska artstokracja a taka leja!!!!!fuj

jak tylko bedziesz mogla, idz ja wysterylizuj, chociaz nawet PO moze miec ruje, niestety baw sie z nia, podrzucajac papierek zwiniety w kulke (kotka moze nawet aportowac :) )

Gość Nimm2OhneZucker
A podawac lape tez moze? :)

Gość niewytrzymam
boze mam nadzzieje ze po sterylce to sie skonczy bo jak bedzie miala ruje to .....zasne i sie nie obudze z tego smrodu sikow!!!!

Gość niewytrzymam
boze mam nadzzieje ze po sterylce to sie skonczy bo jak bedzie miala ruje to .....zasne i sie nie obudze z tego smrodu sikow!!!!

Gość szukaj Astra4
wiedzę że wkleiłaś swój problem na tym topiku, ale jest późno.Na pewno Ci tam pomogą.Musisz niestety poczekać.Dodaj temat do wybranych i zaglądnij rano.

Gość niewytrzymam
nawet mnie nie strasz ze moze miec dalej ruje wtedy co zastrzyki?hormonalne?

Gość niewytrzymam
jasne ze dodalam ktos musi mi wkocu cos poradzic bo to mnie meczy a mojego faceta jeszcze bardziej dzis po jego stronie lozka sie zlala i on spi na sikach!!!!!juz sie nie zlosci jak wczesniej naszcescie!!!!!!!

Gość Nimm2OhneZucker
Moze on sie zlal i zrzucil wine na biednego kotka :( To by wyjasnialo brak zlosci z jego strony.

Gość niewytrzymam
hehhe tez tak myslalam ale ona to zrobila zanim on przyszedl ale on zauwazyl jak scieli lozko fuj....cle lozko zalane tz caly czas te same miejsca cztery plamy

niewytrzymam - a czy ona nie jest zazdrosna o faceta? wiem, jak to brzmi :p ale jesli nie mieszkasz z facetem, a on czasemzostaje, to wcale bym sie nie zdziwila, jakby to byla \"kocia zazdrosc\" :O

Gość Nimm2OhneZucker
Podejrzewalas najpierw faceta? No wiesz :P Ja tylko zartowalem, ale widze, ze nie do konca mu ufasz.

Gość Nimm2OhneZucker
Moze niewytrzymam tez jest kocica, przez co zazdrosc bylaby w 1 gronie.

Gość ostatni mochikanin
Często szamam fasolkę po brytońsku ma dużo białka

Gość moim zdaniem to przez
ruje. Mialam kiedys koty niesterylizowane i podobnie jak u Ciebie, laly straszliwie, ale tylko podczas rui. Potem je wysterylizowalam i byl spokoj. Teraz mam mlodego kotka(15 miesiecy), byl wykastrowany w wieku 3-4 miesiecy i uwierz mi, nigdy nie mialam z nim problemu.