Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Szlachetne zdrowie

Polecane posty

Ślachetne zdrowie, Nikt się nie dowie, Jako smakujesz, Aż się zepsujesz. Tam człowiek prawie Widzi na jawie I sam to powie, Że nic nad zdrowie Ani lepszego, Ani droższego; Bo dobre mienie, Perły, kamienie, Także wiek młody I dar urody, Mieśca wysokie, Władze szerokie Dobre są, ale - Gdy zdrowie w cale. Gdzie nie masz siły, I świat niemiły. Klinocie drogi, Mój dom ubogi Oddany tobie Ulubuj sobie!

Gość Andrzej na prezydenta

Gość ostatni mochikanin
ja mam w bichu 39 ale do końca lata będzie 40 ico zatkało?

Gość ostatni mochikanin
Zażywam Mas gaine to odrzywka na przyrost nasy ale nie anabolik nie nie!

trudno się z tym nie zgodzić,cos o tym wiem... ale spojrzenie na wszytsko jest inne..byc może lepsze, po takich przykrych doświadczeniach

Gość kurnachatka
dajcie jeszcze coś mądrego mickiewicza i slowackiego będą wielcy polskiej literarury w komplecie

Gość ostatni mochikanin
Codziennie 2 litry wody niegazowanej pije. A na siłowni wypacam ją całą. Ico wy nato?

Gość Andrzej....
brzydalu skończ te gadki:p

ja niczego takiego nie powiedziałam:] zauwazyłam, że naprawdę zmienia się spojrzenie na wiele aspektów życia...zazanczyłam, że byc może na lepsze... ja natomiast chce wierzyć, że nie dostajemy więcej niz możemy znieść...

Gość ostatni mochikanin
Jak byś mie widział to byś odrazu się zauroczyła jestem przystojny i dbam o siebie nie palę nie piję trenuję kulturystykę od ponad roku imam bląd gęste włosy!

Tak, ale to co powiedziałam niekoniecznie ma z tym związek..więc nie rozumiem pytania?

Gość ostatni mochikanin
Co za bezsenzowne pytanie Bóg jest jak można o to w ogule putać?

Ja wierzę w coś ale nie wiem czy to można nazwać Bogiem napisałaś \"dostajem\" a ja myślę że to wszystko przyapdek,po prostu czasem ktoś ma pecha i otrzymuje ciężką chorobę:(

mozna na to patrzec w różny sposób, a efekt i tak w tym przypadku będzie ten sam - choroba... Natomiast wydaje mi się, iz samo podejście zaczyna mieć zanczenie w momencie zmagania się z chorobą...Dla terapii istotniejsza i pomocna jest wiara w to, że da sie rade, niz załamywanie rąk i mówienie, że ma się pecha...

to tez niestety prawda..i to co powiem brzmi brutalnie i nijak sie ma do sfery emocjonalnej i odczuć pacjenta, ale wtedy chyba trzeba mieć nadzieję do końca, albo ze spokojem poddac sie losowi...nie wiem...to zbyt trudne...i ja nie byłam w takiej sytuacji..:(więc sie nie będę wymądrzac...

niestety znam te chorobę...i to co robi z człowiekiem...podobnie jak wiele innych chorób:(... niestety człowiek nie jest w stanie sobie z tym poradzic... znaleźć lekarstwa...co ja moge powiedziec.ale czemu Ty zadreczasz sie wszelkim zlem tego swiata?

ja się nie zadręczam,po prostu czasami w życiu tak wychodzi i nikt nie jest temu winien,przypadek,czasami coś planujemy a nagle mozę się okazać że nasz los pobiegnie innym torem a najgorsze że nic to nie można poradzić

Może to dziwne co napiszę ale nie boję się śmierci(co nie znaczy że nie chcę żyć),jęsli nic po niej nie ma to nie ma się czego bać,jeśli coś po niej jest to myślę że byłem człowiekiem w miarę uczciwym i nie mam się czego bać