Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka333

czy jest na forum chociaż 1 FACET który NIGDY nie zdradził???

Polecane posty

--> llynx { ----->Myrewin chyba za durzo piszesz na forum i mózg ci się całkiem przegrzał } Taa... no więc o czym chcesz ze mną dyskutawać ? Jak mam mózg wystudzić ? Adieu.

Gość ja też nie uznaje zdrady
ale wkurzaja mnie zakompleksione typy-robiące z siebie macho:O i głoszące pierdoły typu :"jak ma z kim a nie zdradza " czyli jak ma powodzenie u kobiet"" pewnie sam jest paskudnym buldogiem ,którego laski omijają szerokim łukiem ,albo słucha opowieści z zielonego lasu ile to który nie miał lasek :O

Gość perełka333
no chłopaki to Nobel dla Was i t ogromny!!! i zazdroszcze waszym dziewczynom bądź żonkom mieć takie skarby to dar:) autorze tego cytatu "Jak facet nie zdradza to znaczy że nie ma z kim A jak ma z kim a nie zdradza to znaczy że jest gejem Ewentualnie ma zerowy teperament ,albo kompleksy dotyczące wygladu." czy z główką to u Ciebie wszystko w porządku?? ja uważam ze wlasnie facet który zdradza ma ogromny problem ze sobą i wielkie kompleksy skoro poszukuje dowartosciowania u innej kobiety, porządny facet szanuje siebie , swoją kobietę i nie myśli tym co ma w spodniach!

Gość koleś82
perełka i tu masz 100% racje , juz sie o tym przekonałem nie raz! zdrada nic nie daje, tylko zabiera! szacunek do samego siebie

Gość ja jestem tym facetem

Gość perełka333
to dla Ciebie tez nobel:) jednak istnieją porządni faceci, stereotypom mówimy NIE!:)

Gość loczek988
Andrzej masz racje! ja nieiwem skad sie wzial ten stereotyp ze wszyscy faceci zdradzają- owszem faceci to psy na baby ale to nie znczy ze kazdy ma akurat przeleciec kazdą napotkaną kobiete, lubią poflirtować , tylko Ci niedowartosciowani i mający niedobór sexu z wlasną babką zdradzają

Gość kejy
podobno 12% polskich mezczyzn zdradza