Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka333

czy jest na forum chociaż 1 FACET który NIGDY nie zdradził???

Polecane posty

Gość perełka333

przywróćcie nam chociaż kropelke nadziei ze nie jesteście az tacy do konca źli, juz caly swiat jest na 100 % przekonany że każdy facet zdradza, a ja wiem, ze nie wszyscy tacy są , że są tez porządni faceci którzy nie myślą tylko tym co mają w spodniach- są tacy??? odezwijcie sie!:)

Gość dran spamuje
Jest :D :D Wiem nawet kto :D

Gość Billy Masturbo
czy onanizm można zaliczyć do zdrady czy nie? jeśli nie - to nie zdradziłem :-)

Gość perełka333
onanizmu nie zaliczamy:) zdrada czyli jakikolwiek kontakt seksualny bądz pocałunek czy petting z inna kobietą :) jeśli nie zdradziłeś dostajesz Nobla:P

Gość pappak
myrewin skoro nie zdradziłes czego nie ejstes z żoną?

Gość perełka333
Myrevinku dla Ciebie też też:) i jeszcze buziak od wszystkich kobiet którym przywróciłeś w wiare że (nie) każdy facet to świnia:)

Gość kasia Katarzynaa
ja kiedy rozmawiam z moimi kolegami to mówią ze czasami facetowi lepiej zaufac niz babie , bo suka nie da pies nie wezmie a one same pchają sie do wyra, ja im odpowiadam ze nawet jak sie pchają to facet wcale nie musi skorzystac i tak wojna toczy sie dalej:)

Ja tam takich porównań nie lubię, nie trafiają do mojej wyobraźni. Pies weźmie tylko wtedy jak suka ma cieczkę. Zły punkt odniesienia. No i czy człowiek to jakieś zwierzę... ?

Gość kasia Katarzynaa
to jest tylko takie odniesienie a wiadomo ze pies to facet a suka to baba, takie stare powiedzonko, ja sie z tym zgadzam ale uwazam ze baby są tak samo perfidne jak faceci, tylko ze jest przyjete ze baba siedzi w domu biedactwo, zajmuje sie dziecmi i domem i nawet nie ma czasu na zadne wyjscie a co dopiero na zdrade, a facet moze sobie robic co chce i zdradza kiedy chce

Gość perełka333
no coś cieniutko cieniutko mężczyźni....nie ma juz wiecej porządnych facetów na tym świecie???

Gość i ja i ja ija
chociaż miałem okazje to i tak się powstrzymywałem i żałuje bo jakoś na tej wierności dobrze nie wychodziłem.Być wiernym.Czy warto????????????????

Gość ja też nie uznaje zdrady
i gdyby żona zdradziła nie wybaczyłbym nigdy -zresztą ona tez nie wybaczyłaby mi zdrady ...

mam swoje sposoby na to aby mieć kontrolę nad tym co robi moja żona :P ona nie wie o tym i nigdy się nie dowie ... jak na razie jest ok! jesteśmy 8 lat po ślubie i nadal się kochamy !Dużo rozmawiamy -mamy 6-cio letniego synka i nie wyobrażam sobie abym mógł to wszystko przekreślić głupią zdradą ;🖐️

--> ja też nie uznaje zdrady Ależ, nie zamierzam się z tobą spierać. A napisałem co napisałem. 🖐️

ok ! ale chyba musiała cie zdrowo kopnąc co???? Stary ja kocham swoją zonę bardzo -tak bardzo,że aż boli - jak sobie wyobrażam,ze mogłaby mnie zdradzić to ech...

Gość llynx
Jak facet nie zdradza to znaczy że nie ma z kim :) A jak ma z kim a nie zdradza to znaczy że jest gejem Ewentualnie ma zerowy teperament ,albo kompleksy dotyczące wygladu. wybieraj - wolisz normalnego faceta czyli takiego który zdradza czy wiernego wybraka który chce ale nie może i dlatego jest wierny.

Gość po co pytacie sie na tym forum
o to , przeciez po przeczytaniu tego co pisze tutaj wiekszosc facetow to oni nie tylko nie zdradzili ale nawet NIGDY nie uprawiali seksu i pewnie duza czesc z nich nigdy nie bedzie a co dopiero zdradzic

--> llynx Z logiką to u ciebie całkiem na bakier. Jak ma z kim a nie zdradza to może być co najwyżej impotent. :o

\"A jak ma z kim a nie zdradza to znaczy że jest gejem Ewentualnie ma zerowy teperament ,albo kompleksy dotyczące wygladu\" A nie słyszeliście o milości,wierności i przysiędze małżeńskiej. Niektórzy wolą byc lojalni

Gość mariusz44444
ja nie zdradziłem, jesteśmy 3 lata prawie razem ale facet jak pies, nie zje w domu to będzie kłusował

sorry !!!ale nie czuje sie żadnym wybrakiem!!!:O -no ale każdy sądzi w/g siebie ...czy w dzisiejszych czasach facet,który kocha swoją żonę ,nie zdradza jej itd. musi być zaraz dziwadłem:O chore to jakies a zwłaszcza to wasze myślenie typu : '""""Jak facet nie zdradza to znaczy że nie ma z kim A jak ma z kim a nie zdradza to znaczy że jest gejem Ewentualnie ma zerowy teperament ,albo kompleksy dotyczące wygladu. wybieraj - wolisz normalnego faceta czyli takiego który zdradza czy wiernego wybraka który chce ale nie może i dlatego jest wierny." POWIEDZS MI AUTORZE TEGO POSTU :co to ma byc !!!

Gość llynx
----->Myrewin chyba za durzo piszesz na forum i mózg ci się całkiem przegrzał "jak ma z kim a nie zdradza " czyli jak ma powodzenie u kobiet

ok! przyznaję się jestem dziwadłem !!!!!!!!!!:O kocham moją rodzinę ,przysięga małzeńska w kościele ma dla mnie znaczenie ogromne -możecie sobie pisać co chcecie ,mam to gdzieś ! Gdybym napisał -zdradzam zone albo mam kochankę -to zaraz by było : ty idioto a gdzie przysięga małżeńska itd. ... ale to kafe...czego sie spodziewać