Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantera11

ja już ich niecjce

Polecane posty

Gość pantera11

Chociasz mam jedenaście lat mam owłosienie na rękach nogach i pod nosem ,próbowałam je golić i lipa zawsze odrastały.Pojawiły się te paskudne włosy gdy miałam siedem lat. jestem rasową brunetką o ciemnej karnacji i mam te włosy po ojcu. Wstydze się chodzić do szkoły poneiwasz koleżanki i koledzy śmieją się ze mnie.Naj uciążliwsze jest to owłosienie pod nosem bo jest bardzo widoczne ,te włoski są cienkie ale bardzo bujne doraćcie mi jakiś sposób na nie bo będe miała kolejne noce przepłakane. Proszę cie smutna małgosea o twoje gadu gadu. plis...

hej nie gol ich,bo odrosna jeszcze silniejsze,porozmawiaj z mama o swoim problemie i popros zeby Cie do kosmetyczki zaprowadzila,tam Ci wszystko ladnie woskiem usuna i bvedziesz miala spokoj na kilka tgodni,a te wloski co odrosna nie beda juz takie moicne,ale kup plasterki z woskiem i niech Ci mama pomoze ich uzyc

Gość te włoski pod nosem
możesz rozjaśnić - są specjalne kremy rozjaśniające.

Gość Olka-fasolka
jeśli już musisz koniecznie coś z tym robic-a radzę poczekać przynajmniej do 16 lat- to modelki usuwają włosy na rękach i brzuchu plastrami, na nogach golą.

Gość Angelina Jolieee
jeśli ci z tym źle to idź do kosmetyczki ona ci pomoże ;)