Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mula

Gdzie i jak poznałyście swoich kochanków?

Polecane posty

Gość =witek=
jak wymagasz od kogos kultury, to zacznij od siebie.

Gość ty witek ty
to ty nazwales mnie szmata....i co tak sie twoja kultura reprezentuje?

Gość ty witek ty
wogole zejdz z topicu bo psujesz jego sens...zegnaj>>>>no comment>>>

Gość LOS MILAGROS
Czarna pokraka mówisz tak jak moja kolezanka. Czy jestes moze z Zachodniopomorskiego?

Gość ty witek ty
ja tego kompletnie nie rozumiem, wcale nie jestem za zdrada, ale ja nie obrazam zadnej z kobiet ktore uznaja to za cos zlego, nie uznaje sexu poza zwiazkem, ale nie obrazam i nie wyzywam nikogo kto ma inne podejscie!!!!! a taki przyjdzie i wyzwie cie od szmaty bo nie chcesz byc z jednym facetem do konca zycia:/ kretynizm.... no tak wakacje....podstawowka i gimnazjum ma wolne:)

Gość ty witek ty
mialo byc- kobiet ktore uwazaja ze zdrada to nic zlego....

Gość =witek=
"to ty nazwales mnie szmata....i co tak sie twoja kultura reprezentuje?" najpierw ty mnie nazwalas idiota :o

do perkusistka ja tez mam kochanka.też gra w zespole i poznałam go na koncercie, jest perkusistą może to ten sam, a jak twój ma na imię albo ile ma lat?

Gość mula
bezsensu są takie kłótnie na forum, nie o to przecież w tym temacie chodzi, jeśli kogoś to nie dotyczy, niech się nie wypowiada, proste!

Gość Tabletka
Właśnie. Nie potrzeba tu oburzonych obrońców moralności, którzy nie przebierają w słowach. Widać po ich wpisach, np. taki Witek, jacy są szlachetni, prawi i z zasadami.

A to dużo potrzeba ?..Każdy ma swój indywidualny stosunek do sprawy, co nie oznacza, że musi kogoś poprzez to obrażać. Pomińmy te wpisy zwyczajnie :)

Gość niekochanka
Zastanówcie sie złodziejki cudzych mezów i ojców co robicie.To kurestwo,nic więcej.Wszystkie kochanki to dziwki ,jestescie takie płytkie,żałosne i glupie,nie wiecie,że nie zbuduje sie swojego szczęścia na cudzym szczęściu?zadziwiajace,że co niektóre i co niektórzy sie tym chwalą-ale no cóż debili na świecie nigdy nie brakowało...he,he he

Gość niekochanka
szczęścia na cudzym NIESZCZESCIU-bo poprawiam się,bo się nie domyślicie,puste szmaty

Gość niekochanko - czyżby
zazdrość przez ciebie przemawiała? Może i tobie się trafi. :P

Gość Tabletka
Niekochanka- dziewczyno, nie wiesz, co Cię w życiu czeka. Miże tez kiedyś przeżyjesz jakąś przygodę. Teraz moż4esz twierdzić- NIGDY ale życie płata nam rózne figle. I nie zawsze trzeba mieć flircik z żonatym, sa jeszcze kawalerowie, rozwiedzeni itp.

widzę, że temat kwitnie... ktoś rano bodajże zadał pytanie po co to robimy? napiszę w swoim imieniu, ale wydaje mi się, ze większość myśli podobnie...i zadna z nas nie potrafi tego dobrze opisać, nazwać... ja sama mam z tym problem, ale gdy tak myślę o tym, wydaje mi się, ze zdradzam, bo nie wyobrazam sobie życia wyłącznie z jednym facetem do końca życia, wyłącznie z nim rozmów, pieszczot, seksu... i dlatego zdradzam, by poczuć się , może nawet nie dowartościowana, bo nie o to chodzi, ale żeby poczuć, ze żyję, że coś mam z życia oprócz stałych i niezmieniających się rzeczy jak dom, praca, mąż, dzieci, te same czynności... i to chyba dlatego z taką łatwością mi to przychodzi... a że dla kogoś jestem płytka...trudno, widocznie tak musi być, ale jak wcześniej zdradzające pisały, napiszę i ja...nie zmienię tego, taka już jestem i mi z tym dobrze:)

Gość W necie poznałam
i mam nadziej ze bedzie najlepszym kochankie za niedługo sprawdze hahaha

Gość ostzegająca na pomarańczowo
do---> w necie poznałam... Ty lepiej uważaj, jeżeli to pewien podrywacz artysta z kafe... naprawdę...

Gość W necie poznałam
ja go poderwałam hahahaha

Gość ostzegająca na pomarańczowo
ale myślimy o tym samym?

Gość takie fruwajki
z Was nikogo nie kochacie, nie angazujecie sie może jeszcze seks bez zobowiazań? która chętna?

Gość W necie poznałam
chyba nie myslimy o tym samym , on jest cudowny i nie jest podrywaczem , jest raczej nieśmiały i przez to uroczy .

Gość faceci z neta
zawsze sa niesmiali, mozesz zostac jego opiekunką

Witajcie dziewczyny widze ze temat sie rozwija ,ale niestety wyzwiska znowu byly,wiedzialam ze tak bedzie ze inni zaczna sie wtracac i krytykowac.rzeczywiscie obroncy moralnosci a swoje za uszami napewno maja,moze w innych sprawach ale napewno maja.Ja wcale sie juz krytykami nie przejmuje ,przerabialam to na innych topikach i wiem ze najlepiej jest tych ludzi poprostu ignorowac.Natomiast uwazam ze fajnie sie czyta wypowiedzi dziewczyn ktore nie maja kochankow a staraja sie nas zrozumiec dlaczego to robimy a nie krytykuja.

Gość W necie poznałam
moge i opiekunką - hahaha

Gość mula
Zastanawia mnie, czy zawsze nowo poznany kochanek jest lepszy, pod względem seksu, wyglądu, sposobie bycia od Waszego męża, partnera. Czy nie zdarzyło się, że był np. gorszy w łóżku, i poczułyście się rozczarowane. Jak to u Was jest?

U mnie sie jeszcze nie zdarzylo zeby moj kochanek byl gorszy w lozku ,takiego seksu jak z nim to nie mialam nigdy z nikim.Jest lepszy nawet w sposobie bycia od mojego meza bo jest taki na luzie jak ja a moj maz no coz troche za powazny.

Gość Tabletka
A ja uważam ,że mój mąz jest przystojniejszy niz facet, z którym flirtowałam. Ale za to jak tamten tańczył, jak uwodził. Małzonek jest bardziej zdystansowany i powściagliwszy w okazywaniu uczuć.O łóżku nie wiem, nie próbowałam.

Gość ja koziorozec..
za mna pojechal autem, zatrzymal sie i niby pytal o droge :) potem wyjscie na drinka swietny kochanek, ale juz mi przeszlo