Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa______

pyt. do panów - lubicie robić palcówkę?

Polecane posty

Gość ciekawa______

Panowie - czy robienie palcówki sprawia wam przyjemność czy to tylko sprawianie rozkoszy kobiecie a sami nic przy tym nie czujecie? Co czujecie robiąc to po raz pierwszy jakiejś kobiecie?

Gość nieeeeeeeeeeee
bucu

Ja średnio lubię. Zdecydowanie wolę minetkę. Ale mogę Ci zrobić jedno i drugie :classic_cool:

Gość mirrrro
nie przepadam za tym, ale dla swojej kobietki zrobie wszystko

Gość ciekawa______
o jezu przecież nie chodzi mi o orgazm i strefy erogenne na palcach chodzi mi o szeroko poojętą przyjemność - z tego że ją TAM dotykacie

ja lubie dotykac, własnie jak czuję tą wilgoc to mam potężną erekcję! To pierwszy krok do tego, zeby za chwile włozyc jej całego! :-))))))))))))

Jeśli chodzi o zabawy czysto manualne to wolę zabawę w doktora. Szczególnie gdy penetruję obie dziurki jednocześnie ;)

no chyba że lubimy.. przecież to jeden z etapów pieszczot przed zanurzeniem wacunia w rozkosznej cipuńce.. a gdy palcami błądzi się po wilgotnej szparce i czuje się tą rozkoszną wilgoć tą nabrzmiałą łechtaczkę i wargi i palce wnikają w głąb... no to przecież jest tak ekscytujące...

Gość symka
Wow....! onan mów, mów jeszcze co lubisz.... :)

Podniecajace jest to ze partnerka sie rjcuje gdy ja stymulujemy podobnie jest z wami dlaczego robicie loda czy walicie partnerowi fiuta bo czujecie wzrastajace podniecenie u partnera i to was tez rajcuje

Gość czekoladowaczekoladka83
no ja nie przepadam za, jak sie wyraziles 'waleniem faceta', ale robie to bo lubi i jest przyjemnie za to loda to nie robie, bo jest mu przyjemnie tylko bo to uwielbiam! :) nawet jakby nie lubil bym dalej loda robila :D

Gość gość
Gdy u boku jest ukochana kobjeta i w druga strone to samo to wszystkie zabawy erotyczne sa cudowne dlatego ja z źona czy to palcuwka czy minetka lub pjeszczoty wzajemne osiagamy wtedy takie orgazmy ze chej

Gość gość
ja uwie;lniam robic palcowke czuc jak jest mokra w srotki i goraca mam dlugie palce siegam pod glowke macicy robir tez taka ostra ze kobietama orgaz nieraz tryska albo sika jestm z okolic krakowa szuka chetnej kop3030@wp.pl

Gość luki88
Lubię robić palcówkę, czuję wtedy przyjemną wilgoć i ciepło :) ale najczęściej w połączeniu z minetką tzn liżę łechtaczkę i robię palcówkę :)

Gość Gosiiiiikaaaa
A jak moj partner chce tylko sexu I twierdzi ze palcowka I Jakieś tam sprawy go nie kręcą . Nigdy mnie tam nie dotknął tylko po piersiach .... dodam ze ma firmę i dużo na głowie czy może jest taki bo z tego co mówi to na to wychodzi ze w życiu miał tylko sex i Minetka i lód czasami

Gość gość
ja nie lubię,to jakby karmić szczerbatego konia