Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stara małpa

Beverly Hills 90210 - znowu w tv

Polecane posty

To serial mojego dzieicństwa. Teraz znowu oglądam i przypominam sobie stare czasy :) Kto jeszcze od nowa zaczyna swoją przygodę z tym serialem?

Gość madzia131213
Jak byłam mała oglądałam do z moją mama, pamiętam jak za nim przepadałam, był taki na czasie

Gość gg ff
Jak ten serial był kiedyś w tv ... nie lubiłem go ... teraz mi się podoba ... Miło popatrzeć jak dawniej ubierali się Amerykanie ... Teraz wątpie żeby ktoś się tak ubierał :)

ja takze jestem wielka fanka tego serialu ooo i jeszcze miasteczko twin peaks tez powtarzaja ale na 2 w soboty starsznie pozno w nocy:O

A ja troszkę z innej beczki - strasznie drażni mnie ten lektor! Odechciewa mi się oglądać przez niego. Jak kiedyś na Tvnie leciał ten serial to lektor był inny, \"lepszy\" :P A tak poza tym to fajnie przypomnieć sobie stare czasy:)

Powtórki są o 11.05 w tv4. Mnie rozbrajają zwyczaje Amerykanów przedstawione w tym serialu ... Np. dylemat moralny Brendona na temat kolegi, który się nie uczył - donieść na niego, czy nie ... Porażka. Albo ta akcja ze ściąganiem - jak Angela obraziła się na Brendona, bo ściągał na sprawdzianie ... Temat ubiorów, to temat rzeka, nie ma więc co wspominać o preferencjach Kelly i Donny, nie mówiąc o bliźniakach :P