Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Panie, o jakim wyglądzie marzycie? prosze wszystkich o wpis

Polecane posty

panowie też mogą się wypowiedzieć , jak chcieliby aby wyglądała ich kobieta:) więc ja: - OSOBIśCIE, PODOBA MI SIę , żE JESTEM BLONDYNKą I PRZY TYM BYM ZOSTAłA, CHCIAłABYM MIEć DłUGIE BLOND WłOSY, ALE NIE śWINSKI SZTUCZNY BLOND... TYLKO TAKI łąDNY. NIEBIESKIE DUżE OCZY, USTA LEKKO WYDATNE, PIERSI ROZMIARU MAłE C, PłASKI BRZUCH, LEKKO UMIęśNIONY Z WYRAźNą TALIą, NOGI DłUGIE I SZCZUPłE BEZ ZBęDNEGO TłUSZCZU, NIE MARZę O DUżYM TYłECZKU , WOLE MAłY I ZGRABNY, ALE NIE ZA MAłY, 170cm wzrostu . JEśLI MIAłABYM BYć BRUNETKą TO WYłACZNIE WTEDY GDY MIALABYM CIEMNą KARNACJE I CZARNE DUżE OCZęTA WłAśNIE TAK :http://img170.imageshack.us/img170/9876/longwaytogo4rc2.png ideał...

Gość chcesz wygladac jak zaba
faaaaaaajnie :D:D:D.

Gość maniuleczka
ja bym w sobie nic nie zmienila:) no moze tylko z 5 kg mniej,ale to tylko kwestia czasu;)

a mi sie podoba jak teraz wygladam 182cm wzrostu, szczuplutka talia wlosy po eksperymentach kiedys czarne i dlugie,teraz o wiele krotrsze, niebieskie oczka, szerokie bioderka biust B, i sie zyje narzekalam ale juz przestalam :)

Gość maniuleczka
wlosy blond(naturalne z lekkimi jasnymi refleksami),dlugie,takie za ramiona,oczka niebieskie popadajace w zielen,usta duzeeeee,biust duze C:D:D:D:D:D:D:D no i troszke za gruba jestem:o54kg;) ale nie nazekam:) lubie siebie taka jaka jestem:D:D:D:D

Gość lindsay
Co za żenada:/ to ja już pójdę lepiej spać, bo muszę wstać z kurami, o których to na końcu była mowa;)