jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 panowie też mogą się wypowiedzieć , jak chcieliby aby wyglądała ich kobieta:) więc ja: - OSOBIśCIE, PODOBA MI SIę , żE JESTEM BLONDYNKą I PRZY TYM BYM ZOSTAłA, CHCIAłABYM MIEć DłUGIE BLOND WłOSY, ALE NIE śWINSKI SZTUCZNY BLOND... TYLKO TAKI łąDNY. NIEBIESKIE DUżE OCZY, USTA LEKKO WYDATNE, PIERSI ROZMIARU MAłE C, PłASKI BRZUCH, LEKKO UMIęśNIONY Z WYRAźNą TALIą, NOGI DłUGIE I SZCZUPłE BEZ ZBęDNEGO TłUSZCZU, NIE MARZę O DUżYM TYłECZKU , WOLE MAłY I ZGRABNY, ALE NIE ZA MAłY, 170cm wzrostu . JEśLI MIAłABYM BYć BRUNETKą TO WYłACZNIE WTEDY GDY MIALABYM CIEMNą KARNACJE I CZARNE DUżE OCZęTA WłAśNIE TAK :http://img170.imageshack.us/img170/9876/longwaytogo4rc2.png ideał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chcesz wygladac jak zaba Napisano Czerwiec 26, 2007 faaaaaaajnie :D:D:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 wolałabym abyście odpowiadali na temat, no mowcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniuleczka Napisano Czerwiec 26, 2007 ja bym w sobie nic nie zmienila:) no moze tylko z 5 kg mniej,ale to tylko kwestia czasu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 nie chciałybyście wyglądać jak cassie? jak oglądam jej teledysk 9me&you) albo zdięcia w google-grafika to mi gały wyłazą, ma idealne ciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezire 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 a mi sie podoba jak teraz wygladam 182cm wzrostu, szczuplutka talia wlosy po eksperymentach kiedys czarne i dlugie,teraz o wiele krotrsze, niebieskie oczka, szerokie bioderka biust B, i sie zyje narzekalam ale juz przestalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniuleczka Napisano Czerwiec 26, 2007 wlosy blond(naturalne z lekkimi jasnymi refleksami),dlugie,takie za ramiona,oczka niebieskie popadajace w zielen,usta duzeeeee,biust duze C:D:D:D:D:D:D:D no i troszke za gruba jestem:o54kg;) ale nie nazekam:) lubie siebie taka jaka jestem:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lindsay Napisano Czerwiec 26, 2007 Co za żenada:/ to ja już pójdę lepiej spać, bo muszę wstać z kurami, o których to na końcu była mowa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 dawajcie więcej, jest tu mnóstwo kobiet a nikt sie prawie nie raczy wpisać! bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam zycie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 fajnie , dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 Ja jestesm zadowolona ze swojego wygladu, bo wygladam jak JA, a nie ktos obcy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach