Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana2222222222222

Nienawidze corki mojego meza

Polecane posty

Gość jedna szara komórka
Dla mnie to oczywiste :-) Żona "rzecz wymienna" jak życie wokoło pokazuje, a dzieci - krew z krwi.... Tyle, że niezbyt wielu facetów to docenia. a załamanej akurat trafił się taki dojrzalszy egzemplarz

jedna szara komórka->kurcze niektórzy to potrafia dobrze dobrac słowa.sama bym lepiej tego nie ujeła

ja bym chyba bardziej obawiala sie faceta ktory w ogole nie interesuje sie dzieckiem... zone zostawil i dzieci tez,...to to chyba bydle i rokuje tez na przyszlosc jak bedzie sie zajmowal nastepnymi dziecmi....

jeju a wy dalej otym hamburgerze,juz dajcie spokoj hamburgerowi,juz tyle razy pisalam ze to jedna malo istotna sprawa,a tych jest ciagle mase i wiekszych i mniejszych-Kuraiko madrze piszesz bo jestes na swoj sposob juz doswiadczona widac ze dobrze mnie rozumiesz,ja tez rozumiem oczym piszesz.Ludzie przeciez wiem ze to jest tylko dziecko niczemu niewinne ile razy jeszcze mam pisac ze na poczatku wszystko bylo ok,to moj maz zrobil hora atmosfere.I jest jeszcze inne moze znowu dla was dziecinne a dlamnie niestety przykre cos,np zawsze domnie mowil skarbenku,a jak ona przychodzi to tez doniej tak mowi tego tez nienawidze bo moglby przynajmniej cos innego wymyslic,dlamnie on jest jedynym skarbenkiem a dlaczego ja mam byc nr 2

odpowiesz w koncu na pytanie których wszystkich nurtuje?ile masz lat?tylko szczerze.bo po to w koncu jest kafeteria

Gość jestes nienormalna wspolczuje
facetowi

ale pomysl,skoro nawet jestem taka mloda jak myslicie to dlaczego niemialabym sie zachowywac jak mloda osoba???od poczatku mowilam mu ze nieakceptuje jego dziecka potem to sie zmienilo bylo jakis czas ok.

a tak wogole ona mi sie kojarzy z poprzednim zwiazkiem,jak sa jej urodziny to wtedy sobie mysle jak doszlo do jej poczecia jak on nania patrzy to pewnie ma wspomnienia o bylej,jak ona donas przychodzi to ciagle slysze jak cos pierdoli co tam mama mowi,wkorwia mnie to i to bardzo

Gość nie odpowie
ile ma lat, bo chyba po prostu robi sobie jaja.

Gość panna-nikt
a ja Cie w pewnym sensie rozumiem...Tez jestem z "dzieciatym facetem" i to normalne zachowanie, ze jest sie zazdrosna, ciezko byloby mi pokochac w sumie obce dziecko dla zasady, bo tak przystoi doroslej kobiecie...Dorosla kobieta powinna wiele, a jednak duzo z nas popelnia bledy.Pozdrawiam zalamana i moze jakas szczera rozmowa zalagodzilaby sytuacje?

i niejestem taka zla wiedzma jaka mnie widzicie,normalnie z nia rozmawiam i sie bawie ,chodzi tu bardziej o mojego meza,on mial juz dwa rozwody i jak nieprzestanie wywyszszac corusi to bedzie mial trzeci i poco mu to??

juz wiele takich rozmow bylo ale on chyba do konca nierozumi moich uczuc,i ciagle popelnia te same bledy

wychodzi na to ze jestes jeszcze gówniarą(bez obrazy).zrozum ze tak sie nie da i nie wybijesz facetowi dziecka z głowy.a co do tego ze mówi do ciebie i dziecka \"skarbie\",to moze tak ma poprostu.wiele osób ma swoje jakby powiedzenie.ja np do mojej córci mowie skarbek(i rózne tego odmiany),do męża a nawet do braciszka i nikt nie jest zły ze wołam tak do paru osób.on moze nawet tego nie zauwazac. a w ogóle to jaki masz stosunek z jego rodzina(mama,tata,ciocie,itp.)?

Gość panna-nikt
hmm dwa rozwody, a ja juz myslalam, ze to ja wpakowalam sie w niezly bigos ;) tak na pwoaznie, jesli masz sie meczyc-odejdz...Wiem, wiem, latwo mi mowic, sama jestem tak tchorzliwa, ze predzej bym na kolanach pol polski przeszla niz od niego odeszla, ale po prostu rpzemawia przez nas zazdrosc....po czesci zazdrosc o jego byla, porownywanie siebie do niej...Nie wiem, czy masz tak samo, jak ja. ja jak patrze na te ich dziecko to jestem zalamana...przeciez to czesc ich obojga, ta mala osoba zlaczyla ich juz na zawsze....

Gość po co pakujesz się
w taki związek?Dziwię się kobietom,które pakują się w związek z kilkukrotnym rozwodnikiem.Domyślam się,że potrafi być uroczy, ale niedługo będziesz kolejną byłą żoną, a córka zawsze będzie córką!!! Z takim nastawieniem to pewnie bardzo niedlugo. A tak na koniec to co on takiego ma,że wszystkie na niego lecicie,bo pieniędzy to nie....

Gość załamana odwiedź nas

do panna nikt-dokladnie,dlatego chce sie wyprowadzic jakies 500 600km od tego miasta,dlaczego ja mam myslec o niemoim dziecku a nie o sobie i o moim przyszlym dziecku?Ja w kazdej chwili moge zajsc w uprgniona ciaze,i co potem bende cierpiec ze on faworyzuje dzieci bo np.a bo ona zadko widzi tatusia to musze jej na wiecej pozwalac juz widze te wymowki,niepozwole na to

Gość po co pakujesz się
Rety !!!!Jesteś żałosna...

Gość ale ortografy sadzisz
co za ograniczone babsko

Gość po co pakujesz się
I tak prawdę mówiąc to jestem zniesmaczona tematem.Oby za parę lat inna małolata nie napisala ta o twoim dziecku.

Gość jedna szara komórka
załamana - obawiam się, że tak problemu nie rozwiążesz. Rozumiemy, że chciałabyś od nas przede wszytskim wsparcia i dobrego słowa, a my widzimy w Tobie dziecinną, roszczeniowo nastawioną kobietkę. Co zrobisz jak urodzisz dziecko, a Twój mąż odejdzie? Nie życzę Ci, ale sama piszesz, że rozwodził się już, i że nie traktuje Ciebie zbyt serio. Na tak "trzeszczącym w posadach" związku nie można się opierać, trzeba rozwiązć problemy, a potem dopiero myśleć o dziecku :-( Czy myślisz, że jak będziecie za granicą, to on nie odejdzie nigdy? Nieprzemyślanymi decyjami możesz się ustawić na takiej samej pozycji jak ma jego ex, matka dziecka, któego tak nienawidzisz :-(

Gość załamana odwiedź nas
02:07 CRYMINAL LAW Teraz mowie JA glupie pomaranczowe k**wy !!! przeczytalam wasze wpisy kretynki od momentu kiedy wylaczylam komputer.Tak popie**olonych dziwek paranoiczek,kretynek,i beznadziejnie glupich suk jeszcze w swoim zyciu nie spotkalam.Znajdzcie sobie jakiegos fagasa zeby wam dziury przeczyscil bo wam sie juz we lbach pie**oli od braku fiuta w c*pach.Takich wspanialych mezow macie a dnie i noce spedzacie za kompem.Czyzby maz znalazl sobie ladniejsza i inteligentniejsza a wam zostal tylko internet do wylewania swoich smutkow?? Mezus stuka laseczke a wy stukacie w klawiature hi hi dobrze wam tak

ludzie mieszkam za granica niemam polskich znakow na klawiaturze,a bledy raczej sami sobie sprawdzajcie,zreszta to jest topic nie o moje ortografi tylko o moim innym problemie,wiec sie niewysilajcie

Gość po co pakujesz się
A przecinki tam są?

Gość jedna szara komórka
Nie myśl, że waszym dzieckiem "zastąpisz" mu jego córkę. To niemożliwe, jeśłi jest z córką związany uczuciowo, a piszesz, ze jest. Co więc będzie? Nastąpi silna rywalizacja już nie tylko pomiędzy tobą a jego córka, a jeszcze pomiędzy waszym dzieckiem a jego dzieckiem.... :-o Naprawdę myślisz, że to zdrowe? Że na tym opiera się wychowanie szczęśliwego dziecka z właściwym poczuciem wartości, w solidnym, szczęsliwym domu/rodzinie??? Jaką rodzinę chcesz budoiwać? Na jakich podstawach?

Gość po co pakujesz się
Zgadzam się z Jedna szara komórka.

Gość ...hhmm...
to jest topic nie o moje ortografi tylko o moim innym problemie,wiec sie niewysilajcie Polka powinna znac swój język ojczysty nie tylko wtedy kiedy mówi o ortografii chcesz mieć dziecko i czego je nauczysz??pomijając stosunek do córki Twojego męza, którego implikacją będzie nauka nienawiści dla dziecka, nauczysz dziecko ze w codziennym życiu nie trzeba używac poprawnie języka ech, szkoda gadać

Gość jedna szara komórka
Ja nie prorokuję, że tak musi być..... ale jest duże prawdopodobieństwo. I w efekcie możesz zostać... sama z dzieckiem :-( A może wszytsko by się ułożyło :-) Jednak trzeba myśleć rozsądnie gdy planuje się dziecko. Nie ma sensu decydować się na dziecko w związku, gdzie funkjonują niewypowiedziane/wypowiedziane a nie rozwiązane żale. Ilośc Żali będzie narastać a ucierpi.... kolejne dziecko. Już jedno ucierpiało u tego faceta :-(

Gość załamana w innym topiku
nie występujesz jako CRYMINAL LAW?