Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombajnica ica ica

podobają mi się wyłącznie

Polecane posty

Gość kombajnica ica ica

zamknięci w sobie, niedostepni, nieosiągalni, skryci, nieśmiali, tajemniczy, nie wykazujacy mna zadnego zaintersowania faceci... :| reszte odtracam jak leci :/ jest teraz chyba 3 facetów, ktorzy sa bardzo zainteresowani znajomoscia ze mna, prosza o spotkanie itp.. a ja nie wiedziec czemu nie mam ochoty sie z nimi spotykac choc sa to fajni i wartosciowi mezczyzni... a ci co mi sie podobaja juz do takich nie naleza.. by to szlag trafił

bo jestes typem zdobywcy:) lubisz zdobywac coraz kolejne szczyty, gory, pociaga cie pogon za kroliczkiem.......bo przeciez o to chodzi w tym zeby kroliczka nie zlapac.liczy sie tylko pogon i szereg emocji z tym zwiazanych

Gość zamknięty w sobie
o mnie mowa

mam podobnie jak autorka :P na brak powodzenia narzekać nie mogę... jednak pociągaja mnie faceci, którzy nie okazują mi większego zainteresowania, chociaż okazują sympatie i sa mili dla mnie.

Gość zamknięty w sobie
chętnie zleję kobietę:p

\"Mam tak samo, to jakieś głupie zboczenie.. Czasem strasznie mnie to jara jak facet mnie zlewa\" Dyskusja oglna - wyjdz za maz bedziesz to miala regularnie :)

Gość rozbawiacie mnie
Bo jestes masochistka?

Gość gjfjfk
Heh, ja mam niby odwrotnie. Zaczyna mi się podobać ten po którym widzę że zwrócił na mnie uwagę i jest dla mnie miły. To dopiero chore. Niemniej jeden tajemniczy też raz mi się spodobał i zdobyłam go sama. I niech tak zostanie.

Gość ramolek
mam to samo. :O to chore!!!! zostane sama:O

Gość mam tak samoo

kombajnica ica ica🖐️Witam Wszystkich :) Mam tak samo jak Ty autorko.I cierpie.Nie wiem czy kocham czy tez to tylko chec zdobycia,ale siedzi mi w glowie taki pan,ktory jest niedostepny,znak zodiaku oczywiscie SKORPION... Sami tacy mi sie podobaja.Hehe!Paskudny znak zodiaku:)

Hym...nie,nie!Mnie to nie kreci ,ze facet mnie olewa.Kreca mnie niedostepni w innym sensie-ja po prostu trafiam na takich.Widze jakiego np. na imprezie i mi sie podoba,a co sie okazuje to wlasnie taki typ z niego,ze jest skryty :p Hehe!Wkurza mnie to...hehe...

a potem się okaże, że tam gdzie spodziewałaś się głębi, \"zamknięcie w sobie\" było spowodowane głupotą i tym, że nic ciekawego nie miał do powiedzenia. Tyle w temacie. :O

Gość hgew
ta i ile z was dziewczyn utworzyło związki z nieśmiałymi ? jak dla mnie to fascynacja za niedostępnym i po co autorka zakłada 5 tematów o nieśmiałych facetach, podoba Ci się jakiś to podejdź zagadaj poproś o nr zaproś na kawę. Na pewno się ucieszy.