Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaaaaa

Dlaczegop faceci kochają INACZEJ??????????????

Polecane posty

Gość zakochanaaaaa

Z moim ukochanym jestem około roku i bardzo mocno k\go kocham i on mnie też wiem o tym. Tylko dlaczego nie potrafi tak tego okazać?? Źle się wyraziłam. Dlaczego już tak tego nie okazuje?? Na początku związku a nawet jeszcze przed jak mnie "zdobywał" to ja nawet nie byłam tak do końca zainteresowana, troszkę czasu minęło zanim mnie zdobył:) I na samym początku to on w sumie bardziej okazywał tą miłość niż ja, on bardziej tesknił i w ogóle, a teraz jest zupełnie odwrotnie, to ja bardziej tęsknie, ja bardziej okazuje miłość, on się już przestał starać tak jak wtedy. Sam mi zresztą powiedział:"po co ma się starać skoro już jesteś moja". Czemu oni nie mogą cały czas zabiegać/? Straszne z nich lenie!!

Gość struclaaaaa
Faceci juz tacy są. Ze swoim mam tak samo. Też już się ni stara tak jak kiedyć. Ale nie moę pwoiedzieć ze w ogóle. Czasem am przebłyski czułości ale niestety duzo rzedziej niż ja...Ale jeśli wiesz ze cię kocha to ok. Ja też wiem ze mój mnie bardzo kocha. Czuję to czasami potrafi być na prawdę bardzo czuły:) I te chwile choć rzadkie bardzo mocno zapisuje w swojej pamięci i ich się trzymam zeby było łatwiej w tych chwilach gdy tego nie robi:) A jaka rada na ich inną miłość?? poprostu sie z tym pogodzić niestety i nauczyć z tym zyć.

Gość bo mają glupie podejscie
ze po zdobyciu już nie warto się starać, są leniami, tylko dziwne że się mowi że to kobiety się zmieniaja po slubie a nie faceci

Gość Sedzia ..Dreedddddd..
A sprobuj tak sie starac chociaz miesiac zobaczysz jakie to trudne ksiezniczko....caly czas sie starac pffff a do tego dobrze zarabiaj, badz meski i mniej dla mnie czas....boze pokolenie Bravo

tak? to spróbuj ciągle wyglądać pieknie, dcać o włosy, twarz, figurę, w łóżku starać się być najlepszą z jego wszystkich dotychczasowych, ciągle się uśmiechać, być zadowoloną i wyrozumiała, gotować mu obiadki. A on ma tylko kochać. Oj biedaki, tak dużo od was wymagamy

Gość ten typ tak ma My jestesmy
barzdiej uczuciowe.

Gość Sedzia ..Dreedddddd..
bo mają glupie podejscie Przeciez faceci robia dokladnie to samo co wymienilas wiec o co ci chodzi ?

Dreed ma racje... chcecie od nas opieki poczucia bezpieczenstwa.. kogos kto by was prowadzil.. i w dodatku ma byc uczuciowy i wrazliwy... przeciez to sa przeciwnosci.. nie doceniacie tego co wam dajemy...

Nie. My tylko nie możemy zrozumieć czemu facet się zmienił. Skoro nie jest uczuciowy i wrażliwy to czemu był taki na początku i to aż do przesady i nagle mu się skończyło i zaczął się zasłaniać głupim "bo faceci są nauczeni nie pokazywać uczuć".

Gość Angelina Jolieee
trzeba facetom troszkę zazdrości, wystarczy ze koło mnie pojawia sie jakis facet a jemu zaraz sie przypomina jak mnie kocha od 12 lat ;)

Gość jak sa leniwi jak nie sa
jak sa jak nie jak by bylismy leniwi to nie staralibysmy sie o was;p ale fakt my troche inaczej myslimy;D skoro powiedział ze kocha i tego nie odwołał to znaczy ze dalej tak jest;p;p

Gość a mój mi cały czas okazuje
miłość a ja nie :(