Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka_20

Zawsze przed okresem, czuję się....

Polecane posty

- strasznie gruba, wpieprzam jak prosie:O - robią mi sie syfki na twarzy, czuję się brzydka - wszystko widze w czarnych barwach i czuję się bezsilnie, - mam ochotę się rozbeczeć...😭 I tak właśnie jest teraz... :O :(

Gość Siedemnastoletnia
Nie ty jedna. :)

Najgorsze jest to, ze w nd mam dwa egzaminy, uczę sie potrochu, to znowu mi się niechce, to zaś juz jestem \"przekonana\" że nie zdam i na cholere to wszystko. Ah te humory:O Z jednej strony chce zdać, zeby mieć z gowy i dostać stypendium z drugiej wisi mi to i powiewa i najchętniej to bym spać poszła:O Od jutra się odchudzam... Wyglądam jak prosiak😭

Gość Siedemnastoletnia
Taa, od jutra... ;) Ile ważysz i ile masz wzrostu? Może nie jest tak żle?

Gość antje201
czuje sie jak bym 100 kg wazyla ,cyce jak balony ,wcinam co popadnie ,jestem albo wsciekla albo placze bez powodu,koszmar!jak uleci ze mnie wszystko mija....:D

Gość Siedemnastoletnia
Nie jest tak źle. :) Weź się za siebie, jest lato , siadaj na rower, zrób sobie sałatkę, pobiegaj, popływaj (oczywiście za kilka dni :P)

Gość niebieskooookaaa22
mi na bóle okresowe :P pomaga tylko Ibuprom spront caps... i to najlepiej dwie tabletki naraz... bo te wszystkie apapy i inne to tragedia:o mi się dwa dni temu skończył... miałam bolące peirsi :o syfki w strefie T :o , duży brzuch :o ogólnie wtedy mam apetyt na czekoladę (specjalnie zakupiłam gorzką :D aby nie biec po mleczną z nadzieniem :P ) jeżeli chodzi o nastrój, to jest średni, nie mam "dołków" więc nie wiem co Ci poradzić... bądź co bądź, życze powodzenia na examinach.... 🖐️

Gość niebieskooookaaa22
*spron= sprint