Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem po co

po co facet..

Polecane posty

Gość Nie wiem po co

Po co facet nosi w portfelu prezerwatywy jezeli jego dziewczyna zazywa pigulki i od 4 miesiecy kochaja sie bez dodatkowego zabezpieczenia??

Gość Nie wiem po co
a co ma byc tym szczesciem ? heh

Gość nfnpejgmh
przygodny seks z inną to są świnie

Gość Nie wiem po co
Tak, ale sek w tym, ze ten portfel nosi tylko w plecaku jak jezdzi do pracy, a mieszka ze swoja dziewczyna od niedawna i odrazu jest u niej po pracy.Kiedy jedzie gdzies nie bierze ze soba portfela bo niby gdzie by go umiescil ;]. Oni sa ze soba dopiero 7 miesiecy i juz ma szukac przygodnego seksu? Do tego bardzo ja kocha i szanuje.

Gość Nie wiem po co
Hm a moze tak je trzyma od tamtego momentu jak uzywali prezerwatyw. Moze jacys faceci sie wypowiedza?

Gość zwenus
o tam :) my mielismy odwrotny problem- ochota duza- gumek brak. Dlatego wzielam sie za tabletki a co do Twojego pytania- moze zapomnial wyjac? Radze Ci sprawdzaj czy sie zmienia gumka ;) oznacz czy cos. no nie wiem moze kazdy szanujacy sie facet nosi gumke co by wspomoc kumpla albo siebie w podbramkowej sytuacji?

Gość Nie wiem po co
ja nie moge sprawdzic bo to nie mnie dotyczy sytuacja ;-/

Gość zwenus
to niech kolezanka sprawdzi :) Rany! ja bym markerkiem zrobila znaczek i co jakis czas sprawdzala. Jak sie zmieni przy*ebac prosto z mostu pytaniem..

Gość zwenus
andyx ale Ty nie wiesz ze kobietom takie rozumowanie nie przemawia do rozsadku :) Jak juz wkreci sobie film to koniec i pozostaje wnikliwe sledztwo, a nie logiczne myslenie. Niestety. Mam za soba dziesiatki przeplakanych bez sensu nocy bo dorobilam sobie piekna historyjke do jakiegod drobiazgu mimo, ze to jest bez najmniejszego uzasadnienia

Gość Nie wiem po co
Moze by ukrywal nie wiem, ale mozliwe tez iz nie podejrzewa, ze ona mogla tam zajrzec? Ona o tym nie wie :(. Ja zobaczylam to przypadkiem, ale on mnie nie widzial. On jest takim kochanym chlopakiem dla niej. Nigdy nie podejrzewalabym ze moze ja zdradzic :-/

Gość zwenus
ej no wiesz.. nie chce byc chamska.. ale nie uwazasz ze czas zajac sie swoim zyciem? Co cos mi sie zdaje, ze mozesz zaczac im macic i rozwalisz im zwiazek i stracisz przyjacioke. Takie jest moje zdanie. Daj spobie spokoj

Gość Nie wiem po co
Chodzi o to, ze nie bede macic dlatego nic jej nie mowie i nie mam zamiaru. Zebym go widziala w jakiejs krepujacej sytuacji to wtedy moze i tak.

Gość zwenus
bez urazy ale zyczliwe kolezanki" to najwieksza zmora w zwiazku. Raz do tego dprwoadzilam i nigdy wiecej..

Gość Nie wiem po co
Bo chce wiedziec czy facet moze tako sobie nosic prezerwatywy i wcale nie oznacza to tego ze zdradza. Po to. A nie wiem ktore forum jest odpowiedniejsze.

Gość no to chyba masz problem
wyglada na to ze nie jestes jego jedyna partnerka :(

Gość Nie wiem po co
Ja nie grzebie mu w plecaku!! Jak byl w pokoiku a ja wychodzilam to widzialam ze grzebal w portfelu i zauwazylam gumki ale nie przygladalam sie i wylecialo mi z glowy, dopiero potem jakos tak wrocilo. Ja nie jestem zyczliwa kolezanka tylko przyjaciolka od dziecka! Jestesmy dla siebie jak siostry i nigdy nie robimy nic na zlosc drugiej ani nic w tym stylu. Ja nie zamierzam ingerowac teraz bo moze tak tylko trzyma te prezerwatywy w razie pominiecia przez nia tabletki?

Gość Nie wiem po co
andyx nie przesadzaj;-/. Ja chcialam tylko wiedziec jak to jest, bo moze faceci nosza gumki tylko w razie potkniecia sie partnerki z pigulkami.

Gość Nie wiem po co
Ok ja uciekam juz z forum. Jeseli jakis Pan moze sie wypowiedziecto byloby bardzo milo. Pozdrawiam Wszystkich i dzieki za wypowiedzi :)

a czemu my nie myslimy ze nasza kobieta bierze takbletki... zeby uprawiac seks z kochankiem... i jak bedzie mezczyznie jazdy robic o takie rzeczy to naprawde w koncu bedzie mial dosc...

Gość zwenus
andyx bo wy macie inaczej skonstruowany mozg.. POd jednymi wzgledami to lepiej, a pod innymi gorzej. Dzialacie bardziej racjonalnie :) jakbys nie zauwazyl

Gość Nie wiem po co
Andyx nikt tutaj nie robi jazd o nic. Zwykle zapytanie na forum.

Gość dsafdsfds
jak to po co? po c.h.u.j a tak serio, ja bym się zaniepokoiła

Gość mv
najlepiej zapytać, a moze na niespodziewaną okazję?