Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosta

Ile czasu wcześnie j była pierwsza przymiarka ??????

Polecane posty

Mam wesele 28 lipca i nie miałam jeszcze przymiarki sukienki. Pierwszą i może ostatnia jak powiedziała Pani mam 6 lipca. Czy to nie za późno. Nie szyje sukni u krawcowej ale mam zamówina w salonie.Mają przysłać do salonu i na miejscu dopasować. CZy moje obawy są uzasadnione ?????????? :( martwię się .

Gość
Witaj! Cóż ja szyłam suknie w salonie i miałam pierwszą przymiarkę 2 miesiące przed ślubem, potem miałam jeszcze jedną jakiś miesiąc później i ostatnia była 3 dni przed ślubem jak odbierałam czy nie trzeba czegoś jeszcze poprawić. Myślę że wszystko zależy od kroju sukni (masz jakieś fotki? sukni). Myślę, że 1 przymiarka to trochę mało, ale jeśli suknia jest prosta (chociaż ja też miałam prostą) to może wystarczy? Głowa do góry :)

Gość martynaas
ja mam wesele we wrześniu, suknie mam szytą w salonie,pierwszą przymiarke miałam pod koniec maja-ale to tylko pomiary ciała itp. drugą mam 20 lipca.ale z tymi przymiarkami to roznie zalezy od salonu itp.

Myśle że nie powinnaś panikować.Dlatego tak są póxno żeby odrazu jak trzeba można było poprawić.Ja ślub miałam 23 maja tak więc 1 przymiarka była pod koniec kwietnia a 2 3 dni przed ślubem

Gość martynos
czy Ty aby przypadkiemc nie jesteś Tygryskiem?

Ja mam ślub 29 września, suknię zamówiłam w salonie w marcu a pierwsza przymiarke mam na początku września.

Gość ksoaksoa
ja mam slub za 2 tyg, przymiarke mialam 2 tyg temu :-)