Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZoskaSamoska

Sms Uwazaj na swojego faceta nie jest taki swiety za jakiego go masz

Polecane posty

Gość he...
ktos chce oczernic twojego faceta w twoich oczach czyli przypuszczalnie ktos sie w Tobie podkochuje i chce zebys zerwala ze swoim

Nie wiem jestem ze swoim facetm juz full czasu. Niagdy nie mialam podejrzen, ze mnie zdradza, bo nigdy nie dawal mi powodow. Az tu dzis taki sms. Malo z krzesla nie spadlam. Zaraz wroci z pracy to pokaze mu go. Wkoncu o wszystkim gadamy. Dostalam odp. \" Milosc jest slepa a on sie w huja robi\" EE??? Komus chyba cos sie powalilo. Ale skad ma moj nr. komorki??

Gość rozbawiacie mnie
Wiesz, może być różnie. Ja też dostałam takiego maila, oczywiście pokazałam facetowi - a on faktycznie mnie robił w jajo...

No mam nadzieje ze to tylko ktos se jaja robi. Bo jak to prawda to jaja mu urwe. Jestesmy ze soba ponad 4 latka, nie wierze, ze moglby mnie zdradzic.

skad twoj nr?..nawet zazdrosna kolezanka moze go miec ;) przypomnij sobie z kim ostatnio sie poklocilas lub cos podobnego.. gdyby to byla prawda ktos uprzejmnie doniosl by osobiscie a tak ukrywa sie pod netową bramką Na twoim miejscu nie bral bym tego do serca a juz napewno nie odpisywalbym :)