Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

Co sądzicie o dziewczynach które???

Polecane posty

Jak miałam 15 też słuchałam Hh i wyciągałam z tego takie przesłania że hej ho :) teraz mam 19 i na szczęście jakieś 3 lata temu mi to przeszło:) a też twierdziłam że do końca życia będę tego słuchać:) wydaje mi się że z tego sie po prostu hmmm wyrasta?

kiara,z subkultur się wyrasta :) Ja mając 14 lat byłam pewna że na zawsze pozostanę mroczną gotką a po roku mi przeszło :D

Kiara - a nie wyroslam, po prostu zweryfikowalam pewne rzeczy, ale jak zaczelam z A Tribe Called Quest i D\'Angelo to do tej pory sie wsluchuje, tylko, ze dzieki tej muzyce odkrylam tez inne rodzaje muzyki :) przede wszystki Jazz i Blues :)

hehee no Cocainee NASa to tez wstyd by mi było głosniej puścic hehehe z widomych powodów. No sa płytcy są bo to nie sądze zeby był hip hop ale są strasznie polewatorscy i jak słuchałam niektórych ich kawałków to otrafiłam sie popłakać ze smiechu.

Jeśli chodzi o subkultury to powiem szczerze większość moich znajomych do jakiś należała:D znałam zatwardziałych punków, hip hopowców etc. i jakoś w okolicy dwudziestki wszyscy grzecznie schowali swoje podglądy wiadomo gdzie i zajeli się poważnych życiem:) to jest już chyba taki przymiot młodości:) żeby nie było mój chłopak słucha Hh już jakieś 7 lat bo po prostu lubi tą muzykę:) ale jakoś w okolicy 17 roku życia przestał ganiać w szerokich spodniach itp wyrosło mu się:)

gotki biorą się stąd co technozjeby,skejciary i panny w szerokich ciuchach :D

czy ja wyrosnę z tego- myślę ze nie. peja ma prawie 31 lat i jakos nie wyrósł a jara sie tym od dziecka. Ja też od dziecka mi sie to zawsz podobało byłam malutka brat słuchał to ja też słuchałam :) aLE JAK np nie mam dostepu to Peji (co sie nie zdarza czesto) to słucham np 52 dębiec albo molesty. Ale oni mi az tak nie podchodzą.

i powiem wam ze ten mój szerszy strój jest taką moją zbroją bo czasem jak patrze na te dziewczyny na dyskotekach w obcisłych biodrówkch którym biusty uderzyły do głowy to podejdzi jakis technomaniak i je w dupe klepnie. A ja chocbym nie wiem co robiła to mnie tak traktujapo ziomelsku nie ma akcji typu klepanie macanie jakis taki respekt dla mnie ma otoczenie. what ever...

Gość psotna_dorota
posłuchaj sobie Kanał_Audytywny i L.U.C.-HALEOCENOGENOKLETYZM nie na niby hip-hop

a tak na marginesie to jak pieknie szybciutko mi się rozwinął ten topic. Tak ma byyyć ;) a teraz idę ciać komara bo już mi głowa sie kiwa na boki hehe. pozdrawiam

Gość metalowa dziewczynka
wiesz co...masz dopiero 15 lat :P a to jest okres kiedy człowiek jest najbardziej oddany swoim ideałom :) jestem więcej niż pewna, że za kilka lat zrzucisz półpancerzyk i zapragniesz być kobietą w kobiecym ubraniu i w związku z tym wcale nie będziesz musiała skończyć ze swoją muzyką :)

Gość Alusiaaaa D
Hip hop się interpretuje. Ja uwielbiam Hip hop niezależnie od tego kto to jest Borixon Peja DonGuralesko Płomień 81 Paktofonika Firma czy jeszcze ktoś. Ważne żeby wiedzieć co chcą nam przekazać swoimi tekstami. Jestem laską mam 15 lat ubieram się na LuUziee chodze na mecze itp. Ale jak trzeba być dziewczyną to czemu nie wole się zmienia dzisiaj jak koles jutro zajebista dupaa. ;D Pzdr dla słuchaczy Hip - Hopuu

Hej. Przypomnialo mi sie jak podkratalam bratu Liroya i Nagly atak spawacza jak mialam jakies 11/12 lat. Ha ha, dobre! Jako nastolatka kumplowalam sie i ze skejtami i z metalami, ale jakos nie lubilam tych dziwnych ubrac i tego calego stylu. Nie pociagaly mnie ani spodnie z krokiem w kolanach ani brochy z pajakami powpinane w ubranie, glany i ciemny makijaz. Ludzie z tego wyrastaja i Ty tez wyrosniesz! Bo ten twój pancerz ochronny to bardzo niekobiecy jest. Piszesz o tym, ze nikt cie nie klepnie w tylek. Nie dlatego, ze cie tak szanuja, ale dlatego, ze wygladasz mniej sexownie od tych kolezanek w mini. Kurcze, dziewczyno! Masz 15 lat, to jest wlasnie wiek, kiedy wypada nosic kolorowe, dziewczece ubranka i mini spódniczki. Masz mlode, piekne cialo i nie powinnas go chowac w szerokich spodniach i bluzach z kapturem. Potem, jak bedziesz starsza to juz bedzie trudniej ubierac mini, bo albo faceci moga sobie cos pomyslec, albo twój facet bedzie zazdrosny, albo bedziesz miec cellulitis na udach. Przeciez wciaz mozesz slychac peji i ubierac sie normalnie, jak przystalo na 15-latke! Idz na zakupy, uzbrój sie mini spódniczki i obcisle bluzeczki, kup pare blyszczyków, szpilki i jazda na podbój swiata. Kobiety po to sa, zeby wygladac pieknie, dziewczeco i seksownie, a nie zeby sie przerabiac na facetów.

Gość kikulka88
nie chce nic mowic sama sluchalam tej muzyki kiedys, teraz tez lecz juz duzo rzadziej mysle ze wysroslam z tego... a co do Peji rozumiem za masz 15 lat wiec jeszcze jestes bardzo mloda ale uwazam ze stawiasz sobie nie odpowiednie wzor do nasladowania poniewaz Peja nic soba nie reprezentuje po za tym ze robi wlasna muze nie mam nic przeciwko jego kawalka bo uwazam ze sa calkiem spoko lecz sam peja jako osoba nie jest kims wyjatkowym wrecz przeciwnie widzialm ostatnio filmik z peja i jego kolegami na youtube jechali z kads tam autem peja sie rozwodzil na rozne tematy totalnie bez sensowne gadal takie smieci i w taki sopsob ze pomyslalam "coo to za pajac;/" widac bylo ze inteligaencja to on nie grzeszy :) nie mowie tutaj o tym zebys go nie sluchala czy zebys przestla lubic jego muzyke lecz to abys poszukala sobie bardziej ambitnego wzoru do nasladowania wyjdzie to z korzyscia dla Ciebie:)

Gość asde
mi to osobiscie nieprzeszkadza ale niejest to bynajmniej kobiece ii sexi ;)

Gość ptx
peja jarac to niejarał raczej fajek to napewno niepali ale za to wypic se lubił duzo