Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

Co sądzicie o dziewczynach które???

Polecane posty

W naszych czasach obecnie panuje kultura hip-hopu. Jestedm dziewczyną która kocha hip-hop. Chodzę ubrana na szeroko tj. szerokie spodnie, bluza z kapturem, szerokie buty z szerokimi sznorówkami. Co sądzicie o tym??

Gość kazdy ubiera sie jak chce
ale mi sie osobiscie to nie podoba

Gość you-can sruken
.......................................................... jak masz poniżej 18 lat to chyba :classic_cool:?

Moim zdaniem to jest całkiem OK.,nawet fajnie to wygląda.Nie lubię tylko panienek które twierdzą że lubią hh a słuchają Donia i są różowymi blacharami.

Gość Piekna i powabna
na bank pewnie zajebiscie wali ci spod pachy a u rowa kartofle wisza

Ja tez lubie hip-hop i ten styl. Nosze sie na sportowo,ale bez przesady;) Lubie takich ludzi - bez roznicy czy laski czy faceci. Niestety glownie malolaty plci zenskiej tak sie nosza. Ja mam 21 lat i tylko jedna kolezanke podobna do mnie.. reszta to juz tylko szpile, obcisle bluzeczki,torebeczki. O muzie nie wspomne

Piękna i powabna- naprawdę nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia;/. Poza tym dementia dokladnie ujęła to, co o tym myślę;). Jeżeli to nie jest szpan, tylko Twoje \"ja\" Doroooto to spoko.

‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼ a kuku

ojojoj.... Jestm dziewczyną mam 15 lat. Słucham Peji.Tylko Peji. Dla mnie hip-hop jest nieodłączną częścią mojego życia oraz muzyką w której znajduję miłość, ukojenie, spokój oraz chęć do przemyślenia niektórych spraw. Tym bardziej że los mnie nigdy nie oszczędzał i ogólnie zycie nie pieścilo.

wedlug mnie swiadczy to o braku klasy i gustu, moze to kwestia wieku i z czasem z tego wyrosniesz ja tez mialem faze na hip-hop , ale to bylo za czasow kiedy hh w polsce bylo w powijakach, nie bylo ciuchow szerokich itd, wszystko undreground a komentarz dementii odzwierciedla niestety wiekszosc hip-hopowych dziewczyn - blachary ktore chodza na szeroko bo mini i kuse bluzeczki im nie podchodza, poprostu mentalnosc szlaucha tylko ciuchy inne

i dlatego słuchajac hiphopu a jest to muzyka kojąca duszę wychodze na ludzi bo to mądra muzyka. A peji słucham bo n spiewa o biedzi i o niefanym zyciu i mowi w trackach jak sobie radził i ja słuchajc tego wiem ze jest jakies wyjscie i daltego własnie tej muzyce oddałam znaczną część mojego serca:)

a nienawidzę don guraleska pff...jego refreny np\" to drewniajej mały rock jest i tak po 5x w refrie\" i co z tego za morał?? jaki wniosek do wyciagnięcia?? Pozatym jemu w rapie chodzi tylko o skręta a wszyscy mi mówia ze Peja nie ma za dobrych rymów a gural ma ale za to peja spiewa z sensem a gural bez bo nie sądze zeby w refrenie \"drewnianej małpy rock x5\" była jakakolwiek wskazówka do czegokolwiek.. :)

w ogole to ludzie dobrego Polskiego hi-hopu bez komercji i nawijce o jaraniu ŁĄCZMY SIĘ!!!!

Gość warezaqq
Ubieranie się tu nie ma żądego znaczenia. raczej jak dbasz o siebie. A co do hip... to nie znoszę. Cytat Zbyszka Hołdysa " Hip hop jest tak cienki, jak Ci którzy go słuchają" Ale sie nie obraź. polecam inne klimaty.

Alez oczywiście że idzie mi uznac inne klimaty, przecież jak słyszę inny rodzaj muzyki innego wykonawcy to nie zatykam uszu i nie uciekam z krzykiem ale słucham:) Nie mam nic do innej muzyki.Ale zawsze wracam do polskiego dobrego hip-hopu. Poprostu ta muzyka trafia we mnie najardziej i najdobitniej.

Słuchasz Peji i tylko Peji? to chyab tak naprawdę nie wiesz, co to jest prawdziwy hio hop. Zeby sluchac tej muzyki wcale nie trzeba nosic sie na szeroko, ale jak ktos lubi to czemu nie? :) Zreszta, moze bys poszukala u zrodel, czegos na temat, a nie tylko peja, ograniczanie sie do jednego zajeżdza mi płycizną, ja mam 23 lata już, a z miłości do tej muzyki nie wyrosłam od 8 lat, tylko, że ja zaczynałam na House of Pain i A Tribe Called Quest :) I trochę przeszłam się po tej muzyce :) nie zamykaj sie na jedno, zdejmik klapki z oczu - zeby miec pojecie o tej kulturze musisz pozanc wszystko co sie z nia laczy, gospel, rnb, soul, trip hop, JAZZ, i wszelkie inne rodzaje muzyki, zeby naprawde zobaczyc co jest jest dobre w muzyce.

a ten dziad Hołdys to jest 2 licowy. Mówisz ze on twierdzi ze \"hip hop jest płytki tak jak i ludzie którzy go słuchają\" a tymczasem ja mam taki plakat na którym widnieje Peja a pod nim są rózne wypowiedzi rózych wyknawców na temat jego i ogólni hip hop. Górniakowa swoje, Wodecki swoje a Holdys mówi tak (znaczy zacytuje) \"Dzidek polskiego rocka i prezenter stacji MTV Classic- Zbigniew Hołdys, jest wielkim przyjaciel polskiego hiphopu. O Peji i innych raperach mówi \" To są cholernie utalentowani ludzie\". I co?

Gość ona jest zalosna
no nie... wiesz, nie wolno Ci oceniac kto jest lepszy a kto nie, obaj napewno cos w sobie maja, tylko jeden trafia do innej publiki a drugi do innej. Peja to taki typowy blokowy stojkowy, co nie wyksztalcil sie i nie mial dobrej roboty i tylko jaranie i nawija jak mu ciezko i wszystkim ciezko dookola. A zycie nie do konca takie jest. Tzn, jest, ale nie dla wszystkich, najbardziej mnie dziwi, jak dzieci z dobrych domow (bo 15 lat to dziecko) identyfikuja sie z taka muzyka. Ok, moga jej sluchac, ale oni robia wszystkko aby sie wystylizowac na zjaranch dzieciakow spod bloku. :) hehe, oj, zreszta, nie ma o czym mowic. Gimnazjalistka moze jeszcze dojdzie do tego sama :)

Cocaine jasne ze kidys słuchaam innej muzyki. Oczywiście. Pozniej zaczelam hh. Najpierw byl Liroy (ale wstyd :p ) pozniej K44 i Paktofonika oraz tak troszke mniej inn składy ale jak zaczęłam słuchać Peji- stwiedziłam ze na mój gust jest on nalepszy. (Dla mojego ucha, charakteru i duszy)

Ale Holdys mowi o dobrym hip hopie, a nie o kazdym hip hopie. Zreszta, kiedys polski hip hop to byl moze dobry, a teraz niewielu pozostalo, ktorzy dobrze to robia i nie ma co w tym temacie wiecej rzezbic. Wiadomo, ze taki ascetoholix czy 18L to nic dobrego i mozna to zaliczyc do dicho polo :) W ogolenie mam pojeciac tylko co ten temat ma do zycia erotycznego :O a co do ubierania sie w szerokie nachy, to dziewczynko - zostaw to chlopakom :) ty sie niemusiz ubierac landrynkowo, ale nie przesadzajmy, zreszta, sama kiedys pojmiesz :)

do ona jest zalosna- bez komentarza to zostawię. Zresztą nie musz Ci się spowiadać z jakiej j rodziny pochodzę bo nie chcęi nie muszę.. Ale dodam że pozerką nie jestem, owszemPeja jest dla mnie wzorem bo chłopa sie wybił z tego wszytskiego, ja myśle ze tez mi sie to uda. Aha i jeszcze obale tą herezję ze Peja jara. Peja nigdy nie jarał i nie jara nawet sam mowi to w kazdym wywiadzie na koncrtach odradza to wszytskim a co najwazniejsze mowi to w swoich kawałkach.

dlaczego liroy styd? kiedys kazdy go przerabial a poza tym to on tak naprawde zaczal porzadnie dzialac w tym temacie i zapoczatkowal o wszystko. Pozniej sie rozlecialo, zachowywyal sie jak sie zachowywal, a wyp3 troche go dobili jeszcze, potem polecial pod komerche, ale scyzoryk to przeciez klasyk. No i co, sluchalas innej muzyki, i nic nie wywnioskowalas? tylko Peja i Peja? przeciez ciagle od Peji to uszy moga zwiednac ( chociaz szanuje tego wykonawce i jego muzyke).

ojojoj :O:O:O nie wiem jkim cudem zapisało mi sie to w życiu erotycznym heheh. Nie sądze ze specjalnie, raczej niechcący :D Przepraszam

oj i tu sie nie zgodze - Peja niejara to fakt, ale czy nigdy nie jaral?? hm... musisz, jak radzilam wrocic do zrodel :) i posluchac sobie kawalkow grupy pt Nagly Atak Spawacza :)

Cocaine no ale jak teraz przesłucham scyoryka to mi się smiac chce...A wbrańcem jest Peja bo jak ja tak włącze go sobie popatzre przz okno, do pokoju obok i na samą siebie w lustrze to normalnie tak jakb Peja spiwał do mnie...

hehe, lo matko, przypomina mi sie jak ja miala 13 lat, 10 lat temu i podkradalam brejdakowi kasety :) ale to byly czasy - teraz bym naglego ataku nie zapuscila na membrany :P bo po prostu plytcy sa jednak, no co poradzisz :) No jak Peja do Ciebie przemawia, to ok :) rozumiem, ale otworz sie na muzyke dokola, wiesz ze Peja sie nie zamyka - moze dlatego wylazl z tego calego szitu, ze szukal nowych rozwiazan. pozadro