Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy jest tu ktoś kto jedzie na HEINEKEN OPENER FESTIVAL do Gdyni??!!!

Polecane posty

Gość

:/ tyle czekałam na chrzanione potwierdzenie rezerwacji, a przysłali jedynie NUMEREK, a nie coś do wydrukowania :/ jakoś mi się to nie podoba :/

Gość eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj no
z rzeszowa? daleko

Gość wiśniówka wieczorową porą
ja chciałam :( bardzo, wszystko było zaaranżowane ale moja praca i mej gorszej połowy położyła wszystko na łopatki. I tyle widziałam Muse 😭 . Opowiedz wszystko jak wrócisz

ja tez chciałam, ale totalnie ten weekend mi nie pasuje...czwartek, piatek, sobota -zajęte!!...ajj..a tak chciałam posłuchać Bjork, bloc party!!... udanej zabawy zyczę:]

Gość ale po co tam jechać
:o żeby obejrzec te beznadziejna Biork ? :o albo Bestie Boys ... totalny koszmar,podobnie zreszta jak Opole 2007 :o

Gość
no kawał ;) aaa Wiśniówka, no tak, miałaś jechać :( life is brutal :( pocieszę Cię tym, że ja przez mojego faceta (miał egzamin czy coś tam) nie zobaczyłam dwa lata temu Jacka White :( :( :( i nadal żyję... ale podobno mają przyjechać do Polski w tym roku ;) skąd ja wezmę kasę :/

Gość no bo Ty pewnie
no bo Ty pewnie słuchasz(nie obrażając nikogo) ich troje...to faktycznie nie masz po co...

Gość
ale po co tam jechać -----> mnie bardziej interesuje Muse i Bloc Party ;) i nie porównuj do Opola wrrrrrrrr

mylisz sie cieciu :-p słucham YES.Genezis,Wishbone Ash...ci z Opener Festival to im mogą buty czyścic i gitary za nimi nosic

Gość
Andrew ----> pikuś, tylko 10 godzin jazdy ;) a właściwie podróż trwa dłużej, bo najpierw jedziemy do Krakowa i czekamy ponad godzinę na ekspres do Gdyni... niby jest od nas bezpośredni, ale później przyjeżdża :/

Akurat Bjork warto obejrzec na zywo. Bylam na jej koncercie na molo w Sopocie pare lat temu - niezapomniane przezycie. Noc, klimatyczna muzyka, gra swiatel, morze.. No ale muzyka dosc specyficzna, albo sie ja lubi albo nie. ale po co tam jechać - Genezis? a moze raczej Genesis?

Gość
ale po co tam jechać ----> za to o Twoich można powiedzieć, że to dinozaury ;) skład w zeszłym roku był lepszy, ale nie będę się czepiać :P szydziliśmy, że przyjadą Europe, Smokie i Scorpions ale naz zawiedli :D zresztą, ja słucham różnej muzyki, a mój ulubiony zespół to Zeppelini i chyba nie ma szansy, żeby przyjechali ;)

a bo widzisz, dupa zbita :/ mój mężczyzna dolatuje najpewniej teraz do San Francisco, ja zaczynam pracę pierwszego lipca i tak się porobiło. A Fishbone (mimo, że znam i lubię) buty Muse może co najwyżej pooglądać, bo czyścić to za duży zaszczyt :P a ja jutro do mego rodzinnego Kraka zjeżdżam, jak na złość :]

znowu sie czepiacie literówek ? co za naród :o Ja Bjork nie trawię,to kaszana nie muzyka,choc instrumentalistw ma niezlych... Ale Muse ? :o Bellamy miauczy jak kot:-p

Gość
Wiśniówka ---> za to jeszcze się załapiesz na Festiwal Kultury Żydowskiej, chyba że nie gustujesz ;) ja jestem wściekła, bo co roku koliduje z Open\'erem :/

jakby tak Plant się z Pagem dogadał i zwerbowali żyjącą resztę to czemu nie, ale to by juz nie było to samo Kuraiko ;) oj nie. ja z kolei ostatnio znowu (po przerwie długiej) wielbię Archive na zmianę z Floydami.

Gość
ej dobra, nie spierać tu się o gust muzyczny :/

gusta akurat chyba posiadamy podobne ;)

Gość
wiśniówka -----> ale musieliby ożywić Bonhama ;) zresztą Plant ma już nie ten głos :( ja chcę się przenieść 35 lat wstecz :( a Archive są fajnnnniiiiiiiii :>

stara jak już i wcale nie taka stara :) ja kocham Floydów, Archive to inny zespół, inna muzyka... leci Eclipse :D

Gość
aaa to o gustach to było do \"ale po co tam jechać\" ;)

z tego wszystkiego to i tak Clapton bije wszystkich na glowe :-p

Clapton w wersji unplugged+ wiśniówka to jest genialny zestaw na wszelaką izolację od tak zwanego świata zewnętrznego. a co powiecie na Radiohead?

Gość ostatni mochikanin
ja na te bzdury nie pojadę nigdy!

Gość
ale jak Floydzi ostatnio wystąpili razem (to było lajf ejt? :P ) to szydera, że następnym razem wystąpią na wózkach :D Waters też ma zdarty głos :/ jednak wolę ich młodych :( to jest ciekawe, z jednej strony szacun i podziw, a z drugiej się śmiejemy że granpas, i dude, where\'s my wheelchair :P

Radiohead jak mam zly humor i kaca :-p A co powiesz na Satrianiego albo Paco de Luka ? Albo Diana Krall ?

Gość
RADIOHEAD NA OPENERA - ŻĄDAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mój facet chyba by umarł na ich koncercie ;) a ja bym umarła widząc jak Johnny gra na gitarze i w ogóle na widok Colina XD )