Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy jest tu ktoś kto jedzie na HEINEKEN OPENER FESTIVAL do Gdyni??!!!

Polecane posty

Gość wiśniówka wieczorową porą
to jest legenda i taką powinna pozostać, ale występ na lajf ejt wspominam z łezką w oku bo po raz pierwszy (i zapewne ostatni) dane mi było podziwiać Watersa z Glimourem razem na scenie. ale "Amuse do death", tak by the way, jest bardzo fajnym albumem Rogera.

G3!! żadam ich kolejnego koncertu :D a Satriani czy Petrucci- klasa i jeszcze raz klasa.

Gość
dobra, przyznajcie się, że tak jak ja i tak najchętniej słuchacie Ozone i Boten Anna XD

Gość ale po co tam jechać
to jak przyjada ma Opener Radiohead,Clapton czy Satriani - pojade,a tak to nie ma na co :-p dobrej nocy

i Shakiry :P a tak serio: na tapecie u mnie ostatnio jest genialny Silence i ich "Hall of mirrors". Mogę wysłać na mejla jakby co. Wiśniówki jeszcze trochę mam, więc zdzierżę dodatkowe kilka minut przy kompie.

Boten... no nie... ale jest taka stara kapelka poprockowa - ELO - ich słucham :D

a Arcade Fire znasz? ;)

Gość
wiśniówka -----> to było na serio :D ej chyba się pochlastam - zapowiadają na weekend deszcz, najgorzej ma być w sobotę, kiedy będzie Muse :( nie wyobrażam sobie sterczenia przez tyle godzin w deszczu :(

nie :-p

Kuraiko- ja Ci wyślę coś dobrego na dobranoc i pójdę spać, ok? Ty mi możesz wysłać swój kawałek i tak sobie zaśniemy. a co do deszczu- na Woodstocku nie takie błoto swego czasu mieli.

Gość
aaaa jak pisałaś o Archive to mi się popieprzyło i właśnie o Arcade Fire myślałam zresztą już sama nie wiem, którzy z nich to zespół gdzie jest dużo luda i laska wymiata na skrzypcach? :P

Gość
oki dawaj maila :P ale Boten Anna nie chcesz? :P

moje imię to Anna i od kiedy moi kochani Portugalczycy śpiewali mi to cały wieczór- podziękuję :D

Gość
to coś innego znajdę :P ejjjj zapowiadają ulewy na sobotę :( choleraaaaaaaaaaaaaaaa a w zeszłym roku był taki upał, że się nie dało spać w namiocie i słońce mnie poparzyło :( (przec fontanne w Gdyni :P )

moje się wysyła, bierz szklaneczkę z alkoholem i się wsłuchaj :) a co do soboty: będę trzymać kciuki by te prognozy zawiodły.

łeee, nie chciało się wysłać, albo się coś zwiesiło, spróbuję raz jeszcze.

Gość
oks, ale ja się boję, że w nocy będzie w pizdu zimno, bo przecież na noc zapowiadają nawet 11-13 stopni, kurwa jak w zimie i może jeszcze deszcz. chciałam wziąć mało ciuchów, a teraz nie wiem w co się zapakuję z tymi swetrami :/ będę chodzić w nocy w niebieskim dresiku XD

Gość o kurde ale szok
normalnie w szoku jestem że ludzie z kafe takiej porządnje muzy jescze słuchają O_O

Gość
hehe zdarza się :P

no też mnie zatkało..YES..Wishbone...G3 :D ludzie,jesteście prawdziwi,czy tylko sobie to wymysliłam? Ja w tym roku na pewno na jethro Tull w Operze leśnej w Sopocie. Na Allmana,szkoda,że nie z całym The Allman brothers Band. Gov\'t Mule chyba też będą u nas... W zeszłym roku widziałam ich w Hamburgu... warto było się tłuc ten kawał... Kojarzy ktoś te nazwy,czy już za dużo wymagam? :)

ale po co tam jechać... Diana krall..a znasz Fionę Apple? Albo Sarę McLachlan? W sumie troszku inne klimaty,ale Ci,którzy słuchają jednej,na ogół i resztę mieli okazję poznać...