Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka.

Jestem w kropce. Co byście zrobiły na moim miejscu??

Polecane posty

Gość kulka.

Wyobraźcie sobie taka sytuacje. Wyprowadzacie sie ze swojego rodzinnego miasta np. do krakowa. wynajmujecie mieszkanie, macie fajna prace, ale stresujaca itd. Zareczacie sie i nagle wasi rodzice kupuja wam mieszkanie nie w krakowie, tylko wlasnie w tym rodzinnym miasteczku. I co dalej? zostac w kraku, czy wrocic..

Gość gratuluje
gratuluje rodziców i relacji z nimi, czy oni w ogóle z Tobą rozmawiają?

Gość kulka.
rodzice moi i faceta. rozmawiaja, kupili, bo wiedzieli, ze kiedys wrocimy, bo krakow byl przejsciowy, aleteraz mam dylemat

Gość gratuluje
przecież chciałaś wrócić, to skąd ten dylemat? Skoro kupili Wam mieszkanie w rodzinnym mieście, no to pewnie dlatego, ze byli przekonani, że rzeczywiscie chciałaś tam wrocić. Moze nie powiedziałaś im, że zaczynasz mieć wątpliwości. Poza tym. Mieszkanie zawsze można sprzedać.

OK prezent to prezent - wynajmijcie tamto - tak \"przejściowo\" zawsze będziecie mieli wyjście awaryjne bo jak pojawią się dzieci będzie znacznie wygodniej mieć pod ręką rodziców

Gość kulka.
wiesz watpliwosci sa z nieznanego powodu. tu mamy mieszkanie, a w kraku muialalabym czekac z 40 lat. jakis taki dylemat mnie zlapal.

Gość Kamelia...
A masz szansę na sensowną pracę w Twojej miejscowości bo jeśli nie to bym nie wracała-jesteście młodzi i nie ma co się zaklinować w miejscu bez perspektyw-nawet jeśli macie tam mieszkanie.

Gość kulka.
praca zawsze sie znajdzie. tymbardziej, ze mam wplywowych rodzicow i tesciow.

Gość ty zona co ty z tym umieraniem