Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16-letniaspryciula

kolczyk w sutku

Polecane posty

Gość 16-letniaspryciula
hehe w uchu mam kolczyki, chociaz chce sobie na jesien tragusa zrobic, bo mi sie najbardziej podoba.

Gość 16-letniaspryciula
Nie bedziemy sobie tatuazy takich debilnych z imionami robic, bo co jak on zginie w wypadku samochodowym albo ja? Roznie to bywa, albo jak mnie zdradzi to msialabym takie gowno na sobie 'nosic'. Nie, on nie ma kolczyka w sutku, ale ma na ramieniu tatuaze.

Gość ajcik
tragus tez sie dlugo goi i boli przy przekluciu, bo w tym miejscu ucho jest bardzo grube - najgrubsze. Ale przynajmniej nie wiaze sie z takimi komplikacjami i powiklaniami jak sutki

Gość ajcik
ale jakie "jak on mnie zdradzi" - przeciez to miala byc milosc do grobowej deski?

Taaaa... kręci jego, ale ropa będzie ciekła tobie. Sutek to wyjątkowo wredne miejsce. Spoko, będzie się potem chwalił przed kolegami, że laska dla niego wszystko zrobi, nawet sutek sobie przekłuje, bo go to kręci. Spiesz się, proszę bardzo, tylko przygotuj się, że nawet jak znajdziesz chłamowaty salon, który ci to zrobi bez zgody opiekuna, to wakacje i jesień przepękasz z opatrunkiem w staniku. Żegnajcie kąpiele i jeziora w morzu, no chyba, że weźmiesz na siebie gwałtowny wzrost ryzyka zakażenia i nie będzie ci przeszkadzała ropa i plastry pod kostiumem, za to witajcie maści z antybiotykami. Wiadomo, że w upały wszystkie rany doskonale się goją, czyż nie? I fajnie ropka podśmiarduje, jak na dworze 35 stopni. Zwłaszcza, jak pod opatrunek wlezie na przykład piaseczek z wody, tak przecież przeczystej, bez bakterii i innych atrakcji.

Gość ajcik
Ananke - moje sutki nie sa wredne :D lubimy sie :D no ale powaznie - zgadzam sie z Ananke w pelni i uwazam, ponad wszelka watpliwosc, ze niewiele glupszych pomyslow moglas miec. Wymysl lepiej inna atrakcje, ktora nie zrobi Ci krzywdy.

Gość 16-letniaspryciula
Nie mowilam, ze do grobowej, tylko, ze go nie zamienie, ale faceci są tak skomplikowani, ze trzeba ich krotko trzymac, wiec jakby mi wywinal jakies swinstwo to zegnaj milosci. Innego juz bym nie pokochala :O Z tym piachem to to troche masz Ananke, ale nie martw się, chwalic to on by sie nie chwalil, mam taką nadzieję.

Gość 16-letniaspryciula
Planowalismy jechac na pare dni nad morze, ale oczywiscie nawet tego matka mi nie pozwala :O Kurde, do dupy z tym wszystkim

Gość ajcik
wcale sie jej nie dziwie, ze nie pozwala

Gość 16-letniaspryciula
Ale czy to nie jest chore, ona mnie nie wychowuje tylko wszystkiego zabrania. W Niemczech czy gdziestam mogą od 16 roku spozywac alkohol, palic i miec prawko a u nas zacofany Kurnik :O I tak sie wybiore nad morze bez jej zgody, nie moze mi zabraniac cieszyc sie zyciem:O Ale do kolczyka troche mnie przekonaliscie..ale o co chodzi z tym naklejanym kolczykiem czy jakimstam ?!

Gość 16-letniaspryciula
szkoda ze nie ma wiekszego zblizenia na sutek tej mulatki bo malo co widac, ale cos mi to swieci tandeta, to pewnie takie posrebarzene bazarkowe i trochę drogie jak na cos takiego. Ale o spinkach na lechtaczkę nie slyszalam, ciekawe jak to sie zaklada.

Gość ajcik
poszkaj sobie w google, moze znajdziesz wiecej do wyboru, ja wkleilam ci pierwszy lepszy link

Gość 16-letniaspryciula
dzięki mimo wszystko, wlasnie szukam, ale jakos nie podoba mi sie to za bardzo.

Gość Niunia wiesz jaka
Niunia Perv Do każdego komu chodzą głupie pomysły !! Super inteligencie nigdy NIE podszywaj się pod mój login - Jak taki mądry jesteś to wróć do przedszkola, tam może zaczniesz edukację, nie masz pojęcia o piercingu jaką to daje rozkosz. Coś Wam powiem z doświadczenia. Mój Mąż na 2 kolczyki: jeden w żołędziu (dydoe) drugi pod żołędziem (przekłuta skórka , gdyż Mąż jest całkowicie obrzezany). Oralnie - bomba, super pieści się członka z kolczykami, w trakcie stosunku czuję w pochwie kolczyk w żołedziu, ale też czesem, gdyż zawsze jestem moookra. Jeśli o mnie chodzi jestem na TAK i nie wyobrażam sobie członka bez koloczyków, nawet jeśli czasem Mąż je wyjmuje to jakbym się kochła z kim innym. Kto ciekaw nich do mnie napisze.Oczywiście ma też przekłute zwieracze o***tu, jedyny problem to czyszczenie po sraniu usmiech.Ja oczywiscie zeby mu sie odwdzieczyc przeklulam sobie wary i mam je szczepione razem z o***tem.On mowi ze jest teraz lepszy poslizg i ze nie wyobraza sobie teraz kobiety bez tego.Ostanio przekłułam przegrodę nosową by połączyć z moją zadrutowana (drutem zbrojarskim.) pi**ą i o***tem ponadto uwielbiam pokazywać swoje kapsko z 25 kolczykami na centralnym ostatnio tez spotkałam Ćpuna heleniarza ze strzykawą i poprosiłam go by zrobił mi tą igła kolczyka na d***e kolejnego oczywiscie sie zgodził.Natomiast mój mąż jest STOLARZEM i ostatnio wbij sobie kilka gwoździ w jajca mówi wam ODLOT POLECAM Mój mąż jest obrzezany bo postanowił zostać Jehudimem, w ogóle jak wspominałam on jest zbrojarzem i został obrzezany przez kolegę z pracy w taki sposób w jaki tnie się drut zbrojarski.W*******m się że został parszywym żydem i w dodatku brak napletka uniemożliwia jedzenie serka a mastkę czyli smegmę kocham , on w zamian za to postanowił się ukarać i jego kolega - Cieśła ( Cieśle współpracują ze zbrojarzami.) wbił mu w c***a 2 gwoździe - cudownymi są kolczykami.Braku sera pod jego napledem nie odczuwam bo przeciez jest u niego w pracy wiele wsiórów z Lublina ,Siedlec którzy ch*ji nie myją i sera mają pod dostatkiem więc mam ful a i jeszcze mnie przer***ają po prostu cudusmiech.gif Polecam posiadania męża żyda zawsze można go szantażować i korzystać na tym .Aha Ci mili panowie z budowy oczywiscie mi płaca za sex - jedzenie sera z pod napletka jest gratis bo ja to kocham pozdrawiam - Mysia w********* Cizia