Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djceroufy98uf

warto jechac bez samochodu do zakopanego?

Polecane posty

Gość djceroufy98uf

dobra jest tam komunikacja?mozna dotrzec wszedzie bez problemu?

Gość ja uważam że tak
:)

W zakopanym jest duzo busików które jeżdża pare razy dziennie, napewno sie na jakiś załapiesz:) Cena od 2 do 4 zł, zalezy jak daleko jedziesz:)

Warto bez samochodu!!! Tam normalnie nie ma gdzie zaparkować w sezonie!!Ppozatym nie jest to takie duże miasto!!!!!! Wszedzie na nogach, albo busem, autobusem. I jest o wiele wiele lepiej, odpada stres związany z parkingami.

tylko bez samochodu!!!parkingi drogie i zapełnione, a komunikacja busami bardzo dobra! i taniej wychodzi niż autem. nie trzeba z gór wracać tą samą drogą, można innym szlakiem zejść bo na parkingu nie ma samochodu. ja tam same plusy widzę.

Gość djceroufy98uf
dziekuje Wam bardzo!bo zawsze jezdzilismy na wakacje samochodem a w tym roku wyobrazcie sobie ze w drodze do zakopca samochod nam sie rozpieprzyl i musielismy wracac!a bylismy 400 km od domu!!:( wiec juz samochodem nie chce nigdzie jechac...

Zależy, co się chce robić w tym Zakopcu, jeśli jeździć po drogach, to pewnie się przyda, ale jeśli jedzie się w góry, chodzić po szlakach, to na co Ci do tego samochód?

Ja uwielbiam jeździc do Zakopanego tam jest cudownie ale zawsze jezdze pociągiem - wyjeżdzam sobie z Wrocławia gdzies koło 22:30 i o godz. 06:50 jestem w Zakopanym - polecam wszystkim wyjazd do Zakopanego pociągiem poniewaz zwykle na zakopiance sa straszne korki a poza tym jest tam wiele miejsc gdzie pojawiaja sie drogowcy ze swoim sprzetem

Gość djceroufy98uf
chce chodzic po gorach ale nie caly czas(troche len ze mnie).ale chodzi mi glownie o to zeby szybko dojechac do pewnych miejsc bo wiadomo ze nie wszystkie atrakcje sa w kupie..

Napewno dasz sobie rade bez samochodu, do każdego szlaku czy też punktu zwiedzania można bez problemu dojechać busikiem:) Wiem, co mówie bo byłam na majówce w tym roku. Samochodem cięzko gdziekolwiek zaparkowac, bo turystów multum!!!!

Gość djceroufy98uf
dziekuje Wam bardzo.przekaze to wszystko mojemu facetowi...bo on jakos nie wyobraza jechac sobie bez samochodu..