Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kali..

Prezent ślubny, zajrzyjcie!!!

Polecane posty

Gość kali..

dziewczyny co wolałyście albo będziecie wolały dostaś na ślubie. Prezenty czy pieniądze z kopertami?

Gość ele20
ja prezenty, będą częściej wspomnienia wracały

Gość aduśka
ja też kopertę z pieniędzmi, bardzo przydatny prezent.

pieniadze, a jesli byliby chetni na prezenty to wolalabym stworzyc liste w jakims sklepie zeby kupili to co naprawde mi sie przyda

Szczerze to pieniążki bardziej nam się przydały. A z prezentów tylko piękny album na zdjęcia. Pozostałe prezenty były nietrafione :-) Np maszynka do mięsa z końcówką do robienia kiełbasy. Albo pościel w moro.. hehe :-) Miło było je odpakowywać ale teraz stoją bezużyteczne.

Pieniądze i dlatego w zaproszeniach dodam wierszyk o banknociku w kopercie.

Gość nie wiem czyje to
my bardziej cieszyliśmy się z kasy niż z kompletów pościeli itp. ale bardzo chętnie wracam do pięknych kartek z życzeniami; teraz jest taki ogromny wybór, ręcznie robione, siakie i owakie; po prostu małe dziełka sztuki; trzymamy je wszystkie razem, dbamy o nie i się wzruszamy czytając życzenia więc dajcie kaskę i taką piękną kartkę albo tak jak powyżej napisano, album na fotki; albo sami zróbcie trochę fotek na ślubie (to nic, ze będzie fotograf profesjonalny; on wszystkiego nie uchwyci, nie zna członków rodziny, nie wie kto jest kim), wsadźcie do albumu, opatrzcie zabawnymi komentarzami i dajcie im kilka dni po ślubie :) :) to też świetna pamiątka!

Gość K.A.M.I.L.A.
ja zdecydowanie pieniążki, zawsze na cos sie przydadzą. Dostalismy w prezencie 2 narzuty na łóżka i do dziś leżą nieużywane a jesteśmy 3 lata po ślubie.

Jasne że kasa bardziej się przydała :) przynajmniej kupiliśmy to co chcieliśmy.

Ucieszyłoby mnie nawet 50, 100 zł. Nie widzę nic złego w tym, że chcemy pieniądze. Owszem chciałabym ładną pościel, bo tego nigdy za wiele, ale wolałabym dostać te 100 zł i sama ją sobie kupić, bo przecież dalszej rodziny do sypialni nie wpuszczam i oni nie wiedzą pod jakim rozmiarem śpimy, ani jaki wzór nam odpowiada.:D