ona922 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 okres mialam 12 czerwca.kochalam sie z chlopakiem dwa razy w gumce a raz bez prze chwile ale nie doszlo do wytrysku ..., bylo to 25 czerwca czyli w poniedzialek.. czy sa szanse ??? on mowi ze mu nic nie polecialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona922 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 nikt mi nie powie???? prosze odpiszcie cos:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 Nikt Ci nie powie, bo tu nie ma wróżek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona922 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 ale duze sa szanse??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 27, 2007 50 na 50, jak ZAWSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona922 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 no wiem echhh ta gluota musialo skusic zeby prze chwile bez gumki;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona922 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 no wiem echhh ta glupota musialo skusic zeby prze chwile bez gumki;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spuszcze ci sie w dupce Napisano Czerwiec 27, 2007 ja też sie boje zesrałem sie nawet w slipy (atlantc)ze strachu. Najpierw cie wyruchałem a teraz razem drżymy:bedziemy rodzicami czy nie????? ps. ale tak czy srak :JA Z TOBĄ ZRYWAM TY DZIWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daab Napisano Czerwiec 27, 2007 ona92 puki oc się nie martw bo za wczesnie na zmartwienia. Szanse są jakies tam małe. Nie stresuj się (a przynajmniej postaraj się) bo to opóźni okres i zaczniesz panikować. Jeśli zacznie ci się opóźniać to zrob test ciążowy. W razie negatywnego powtórz za parę dni. Bądź dobrej myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poniakra Napisano Czerwiec 27, 2007 zalezy tez czy on nie mial ani troszeczke tego płynu przed ejakulacyjnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poniakra Napisano Czerwiec 27, 2007 a wy niedojrzali faceci darujcie sobie te komentarze wredne;/ jak sie dziewczyna martwi;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach