Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe czasy nowe zachowanie

Do samotnych kobiet, rada od faceta...

Polecane posty

facet-> tu chodzi o flirt:) i o zdobywanie :) rownouprawnienie--> nie naleze do osob niesmialych, ale jesli chodzi o stosunki mesko damskie to uwazam ze to facet powinien mnie zdobyuwac a nie na odwrot

jeb ja tez wiąże z uczuciem...w takim razie obie przegralysmy zycie ;)

Gość fact
A czemu jak ktoś wam się podoba to udajecie, że nie? Z czystej przekory? A może to element gry?

Jak już pisałem - różni ludzie, różne gusta, każdy ma prawo do swojej opini. Coś się strasznie NLP i NLS ostatnio modne zrobiły... Aż ciężko sobie wyobrazić jak kiedyś sobie ludzie radzili ;). Chyba dlatego dawniej klasztory były tak popularne. Ja również psychologiem nie jestem, wielce znajacy życie też nie - 17 lat nie daje mi wystarczającego bagażu doświadczeń by wygłaszać opinie w imieniu wszystkich, jak tu niektórzy koledzy czynią. Ale wiem co mi daje satysfakcję. I, wydaje mi się, że drugiej strona lubi czuć się jak księżnicza z bajki lub postać z Hollywood. Jak można to komuś dać... czemu nie? Jeszcze (chyba?) nikomu odrobina wyszukanej intelektualnej zabawy nie zaszkodziła. ;)

jak mi sie mezczyzna podoba daje mu odpowiednie znaki ze nie jest mi obojetny :) flirtuje z nim :) ba przyjmuje zaproszenie na drinka, do kina itp :) przeciez niektorych rzeczy nie trzeba mowic wprost zeby mozna bylo odczuc ich istnienie:) j.e.b pije wode z lodem i cytryna:)

A ja bym chciał być choć raz w życiu \"poderwany\" przez kobietę ;)

Nuan patrze zalotnym wzrokiem w monitor na twoj nicb czuj sie podrywany ;)

Gość
A ja myślę, że te całe podchody mają raczej znaczenie w kontekście erotycznym. Gdy trafia na siebie dwoje ludzi którzy chcą być razem to się po prostu wyczuwa, gierki raczej nie są tu potrzebne. Związek w którym jedna osoba się stara, a druga tylko łaskawie zgadza się okazać swoje względy chyba nienajlepiej wróży. Inna rzecz, mężczyźni są bardziej prości w tych sprawach, wszelkie subtelności dla nich są raczej powodem do niepokoju gdyż nie wiedzą na czym stoją, a nie dreszczykiem emocji jak dla nas kobiet.

Gość nowe czasy nowe zachowanie
A ja jestem samotnym facetem, ktorego pozostalo juz tylko trzepanie gruchy przed komputerem i wąchanie swoich pachnących bączkow