Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz Szczudło

Wydarzenie, które mógłbym nazwać niezwykle dziwnym... chodzi o dziewczynę.

Polecane posty

Gość Bartosz Szczudło

Od pewnego czasu... a właściwie DO pewnego czasu korespondowałem z dziewczyną. Rozmowa rozwijała się bardzo miło i wesoło, a zarazem naturalnie, bez nudy charakterystycznej dla dłuższych znajomości "sieciowych". Po ok. 2 tygodniach otrzymałem zdjęcie mojej rozmówczyni - możecie wyobrazić sobie moje reakcję, gdy ujrzałem śliczną, młodą dziewczynę, o idealnie gładkiej, delikatnie zaróżowionej cerze, czarnych jak skrzydło kruka oczach i białym uśmiechu. Młoda, inteligentna, ładna - słowem, dziewczyna z poczuciem humoru, jeśli wiecie, co mam na myśli. Pewnego dnia, od którego mijają dzisiaj 2 tygodnie, zapytałem dla zabawy o jakieś nieprzyjemne wspomnienie. Odpowiedziało mi dlugie, pełne namysłu milczenie, aż poszedłem zrobić sobie kanapkę. Z kuchni wywabił mnie sygnał nadejścia wiadomości....

Gość fascynujące

Gość Bartosz Szczudło
Przepraszam, wcisnął mi sie enter. Już kontynuuję.

Gość no i co dalej
?????

Gość Bartosz Szczudło
...Przybiegłem wiedziony ciekawością (chyb tym bo czym innym, zazwyczaj nie biegam po mieszkaniu, no chyba że mnie ktoś goni tak jak to było rok temu gdy zaprosiłem koleżankę z liceum do domu i ona jak się potem okazało była tą dziewczyną, której wlałem do torebki spermę mojego kolegi, który był wyjątkowo namiętnym onanistą)...

Gość Bartosz Szczudło
Już kontynuję, więc jak już wspomniałem nie biegam po mieszkaniu ale tym razem, biegłem z kanapką w lewej ręce a kubkiem z herbatą w prawej, albo i nodwrotnie, nie pamiętam. Za to pamiętam bardzo dobrze moje pierwsze werterst oginal, które mój dziadek zawsze międlił w ustach i tak chętni się nimmi dzielił nim nastały nimm2 bo to wiadomo łapkocie i witaszminy, ale do rzeczy...

Gość Bartosz Szczudło
Opisała mi następujące zdarzenie: kilka tygodni wcześniej była na lodach z koleżanką. Zjadła podwójną porcję pistacjowych. W drodze powrotnej poczuła dziwny ucisk w jelitach, tak, że do domu dotarła biegiem. Okazało się, że się zatruła. Usiadła na toalecie i przez godzinę wypuściła ok. 2 litrów biegunki. o skończeniu wytarła dokładnie odbyt ligniną... i w tym momencie zakręciło ją w nosie i kichnęła. I jak pisze, bezwiednie przyłożyła trzymany w ręku papier do nosa i wytarła go:o:o:o Od tego czasu mam mieszane uczucia, kiedy widzę ją dostępną na gg. Czy jestem dziwny?:o

Gość Bartosz Szczudło
To nie ja waliłem, to kolega się masturbował czym popadnie a potem wycierał sie w cokolwiek, raz to nawet na wycieczce do zoo wytarł sie w tygrysa, ale tygrys spał wiec nawet go nie zagryzł. Ale do rzeczy...

Gość Bartosz Szczudło
Spieprzaj podszywaczu! Nie masz nic do powiedzenia na temat to spadaj, kupo aseksulanej krwi menstruacyjnej w wazie gdzie zupa już jesienią zakisła :p

Gość taka jedna..
brawa dla kobietki ze się przyznała,ale to wypadek a nie podświadomośc

Gość true word
weź ty kurwa bartosz się opamiętaj a nie wypisuj takich głupot na kafeterii jesteś jebanym gejem i nic na to nie poradzisz - współczucie. No i nie opisuje jakiś hujowin bo to naprawdę jest denne i zjebane jestes po prostu pustackiem którego nikt nie docenił i teraz piszesz takie hujowiny jak jakiś zjeb

Gość true word
ej jesteś bartosz skurwiałym skurwielem naprawdę no ktoś ci to musiał powiedzieć weź kurwa przestań debilu bo to jest nie smaczne i ochydne

Gość taka jedna..
27.06] 15:34 -to jest jego wypowiedz ,reszta to podszywacze