Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekuje komu trzeba

gdzie moge znalezc zdjecia z porodu,ale zadbanej kobiety?wszedzie same ..

Polecane posty

może tylko początki są takie straszne? ja już nie pamiętam jak to było jak się ogoliłam pierwszy raz. Mnie tam nic nie swędzi, nie wrasta i nie piecze. A co do osoby, która uważa, że jej dziecko będzie zachwycone jej wyglądem z pełnym make up-em - dobre, dobre:D

jak to wspomninam to usmiech pojawia sie na mojej twarzy ,miesiąc przed porodem lerzlam w szpitalu ,kiedys dowiezli do mojego pokoju dziewczynę ,była w osmym miesiacu na podczymaniu . przebrała się w koronkową pizamke pod spodem miała stringi ,paznokcie pomalowane na czerwono . Maz przyjezdzał co kilka dni i malował jej paznokcie na stopach :)) Lekarze nazywali ja ,, krolewna ,,:) Fajna była ,ale zaluję ,ze nie zobaczyłam jej jak rodzi ,pewnie cały podklad jej sciekal jak rodzil.a dziecko ( codziennie się malowała)

Ostatnia opowieść bardzo dobra :-) Grunt to mieć własny styl, przynajmniej teraz ją zapamiętają :-) A paznokcie u rąk maluję tylko bezbarwnym bo jak zaczynają się problemy z krążeniem, sinienie palców jest pierwszym objawem. Już parę razy będąc w ciąży zdarzyło mi się że zemdlałam, potem nauczyłam się zauważać że wcześniej pod paznokciami sinieją palce i jest czas żeby usiąść czy położyć się. To taka praktyczna uwaga :-)

haris i mama trójeczki ale się uśmiałam z Waszych tekstów. Szczególnie podobało mi się to\"ze trzeba pomalować wargi\" ;-)