Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pynia55555

testy owulacyjne-pomocy

Polecane posty

Witam, planuję zacząć staranka i chciałabym zapytać, czy może któraś z Was używała testów owulacyjnych, żeby tak upewnić się, kiedy to jajeczko tak naprawde wychodzi.. Czy próbowałyscie testów z allegro, bo naprawdę nie są drogie, ale czy skuteczne??? Bardzo prosze odpiszcie!!!

Gość SloneczkoS
ja probowalam razem ze szwagierka z nich nie dowiesz sie dokladnie kiedy peka jajeczko, te II krechy dzis wystepuja a jutro moze ich nie byc i nie waidomo czy wczoraj czy dzis peklo to jajeczko-jedynie na monitoringu mozesz sie wiecej dowiedziec ani ja ani moja szwagierka w ciaze nie zaszlysmy... ja pozniej zaszlam bez testow i urodzilam synka

Czy naprawde nikt nie kupował testów owulacyjnych??? Tak sobie pomagacie??, pomózcie też mnie

ja kupowalam testy owu. (nie na allegro-wiec nie wiem czy sa oki) mam cykle 28-30-dniowe weic zaczelam testy robic 11 dnia cyklu . 14 dnia cyklu pokazaly sie 2 kreski, z tego wniosek ze owu powinna byc 16 dc. Jednak testy te nie daja potwierdzenia czy na 100% masz owulacje, one jedynie sygnalizuja wzrost poziomu LH. A to czy pecherzyk peknie czy nie, to juz inna bajka :) (wskazany monitoring cyklu- wtedy bedzie wiadomo co i jak i kiedy ) Ja w ciaze nie zaszlam, ale to juz inna sprawa... Zycze powodzenia w starankach i 2 pieknych krech nie tylko na tescie owulacyjnym ...:)

testy moga byc pomocne przy nieregularnym okresie. Czesto wiele roznych innych czynnikow ma wplyw na to czy zachodzi sie w ciaze czy nie.

jesli \"problemem\" jest tylko nieregularny okres i jestescie oboje zdrowi z partnerem to dzieki testom bedzie wiadomo kiedy jest owulacja. Nie wiem czy robiliscie jakies badania, ale przy zalozeniu ze wszystko gra - to takie testy mysle ze bedą ok. 🌻