Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonka2

MAm pytanie

Polecane posty

Gość sonka2

Hej dziewczyny:) Czy w 9 dniu cyklu można zajść w ciążę? Dodam że cykle są nieregularne. PozdraiaM

Gość sonka2
Może ktoś wreszcie mi odpowie na nurtujące mnie pytanie, please

Gość ***********************
Tak, w dziewiątym dniu cyklu można zajść w ciążę

Gość Angelina Jolieee
mozna jak najbardziej

Gość ja tam nie wiem
tak, mam syna z 9 dnia :-)

Gość bebe_30
sonka, sorki, ale takie pytania mnie rozbrajaja.poczytaj sobie podstawowe informacje na internecie(nawet przez wyszukiwarke) o dniach plodnych i nieplodnych. wypadaloby cos o tym wiedziec zanim rozpocznie sie wspolzycie. ciezko odpowiedziec na twoje pytanie czy w 9 dniu cyklu mozna zajsc w ciaze,bo nie nie podalas jak dlugie sa twoje cykle. poza tym jesli masz cykle nieregularne, to i owulacja przypada na rozne dni i w twoim wypadku jest szansa ,ze moglas zajsc w ciaze, ale ciezko stwierdzic ilu procentowa. proponuje ci na przyszlosc przejsc sie do lekarza i porzmawiac z nim o odpowiedniej dla ciebie metodzie antykoncepcji,przede wszytskim dla twojego wlasnego dobra.pozdrwaiam.

Gość sonka2
bebe _ale się nie martwie tym że będę w ciązy, a o swojej antykoncepcji to ja wszystko doskonale wiem i o dniach płodnych też. chcę tylko opinii innych dziewczyn, a tu się spotykam ze strofowaniem

Gość bywa różnie
ja się kocham od wielu lat bez zabezpieczenia do 8 dnia cyklu (mam cykle minimum 30-dniowe nigdy krócej) i nie zaszłam, ale moja przyjaciółka ma bliźniaki z 9 dnia cyklu. I jako lekarz twierdzi, ze to był rekord przeżywalności plemników:)

Gość sonka2
Może jeszcze ktos się wypowie na ten temat:)